Pubg Mobile Ban Sorunu olanlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aynen bende hile çıktı çıkalı çok aşırı bir şekilde oynuyorum her maç yaklaşık 30 kill alıyorum herhangibir ban vs gelmedi :D

sırf ban atıyor dediniz diye 1 saattir pubg oynuyorum ban felan yok.
Hocam inanmayın öyle şeylere :D

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
doğru hilede ban riski yok 3 gündür oynuyorum hile ile her hangi bi sorun çıkmadı çokta rahat yani buna çekememezlik denirEkli dosyayı görüntüle 19001
Dediğin şey çok yanlış hilede ban riski var ama belli etmessen azalır
Post automatically merged:

Sa , Hileden ban yer misin ?

-Tabiki yersin belli etsen daha erken yersin.
- Belli etmeden kulansan bile yersin :) ama zamanı geç olur
Özellikle bu forumda belli etmezsen yemezler diyenler için yersin :)

Ban Yiyenler İçin Tavsiyem ;
-Oyunun bütün dosyalarını sil , çöp kutusundanda sil
- Tekrar Yükle , Çünkü Sen aynı hileyi başka bir hesapta açsanda kara listede oluyorsun , kara listeye inanmayan varsa inansın böyle birşey var .

Son düzenleme:
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Bu sıralar PUBG'de hile oranı arttığından mıdır nedir bilmiyorum, affetmiyorlar ve oyunla bayağı ilgililer. Ee haklılar da biraz fakat genede belli edip etmemek elinizde olan bişey. Ban wave de beklenir Tencent Games'ten.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hilede ban riski var ama ban attıracak kadar bir risk yok.
Hileyi çok belli ederek ve aşırı kill alırsanız , oyuncular sizi şikayet edip, bu şikayetler birikip size ban olarak geri döner.
Bilginiz Olsun!.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende yok o kardeşim eğer ban kaldırmak için yardımcı olacaksanız yazılı anlatabilirsiniz kendim yapabilirim.. Sözüme güvenmeyip başka hile var mı diye kontrol amaçlı ise inanın hiç gerek yok başka hile kullanmadım bu siteden başka bulamadım zaten
İlk elden ban yedim dedin adam bakıcaktı dosyalara sorun var mı diye

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu sıralar PUBG'de hile oranı arttığından mıdır nedir bilmiyorum, affetmiyorlar ve oyunla bayağı ilgililer. Ee haklılar da biraz fakat genede belli edip etmemek elinizde olan bişey. Ban wave de beklenir Tencent Games'ten.
Geçen yıl başladı bu bir aralar çok fazla hile vardı şuan da varda o eskiler kadar yok

Üye
7 HİZMET YILI
guestten girdim ilk defa ilk maçtan yedim hile güncellenene kadar beklemek lazım.. bu arada ban kaldırmadan oyunu açabilen programlar vaarmış diye duydum doğru mu? banı silmiyor ama banlanan hesap ile oynayabiliyormusuz sanırım?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
guestten girdim ilk defa ilk maçtan yedim hile güncellenene kadar beklemek lazım.. bu arada ban kaldırmadan oyunu açabilen programlar vaarmış diye duydum doğru mu? banı silmiyor ama banlanan hesap ile oynayabiliyormusuz sanırım?

Herkes her zaman bir şeyler duyar. Öyle bir durum sadece Pubg Lite için var o da Vpn'siz giriş için ki zaten o duyumda bizzat buradan bir arkadaşın konusu. Pubg mobile için de öyle bir şey olduğunu hiç duymadım. İyi forumlar

Üye
7 HİZMET YILI
Herkese selam,

son 1 saat içerisinde Hesabım banlandı. Hemde tam 10 Yıl boyunca :)

Yeni hesap açtım, ilk oyunda 1. olduktan sonra tekrar banlandı. O da 10 yıl boyunca :)

Hileler artık detect oldu bilginiz olsun.. Anında işlem yapıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Biz neden ban yemiyoruz acaba 3-4 haftadır 10 kill altına inmemişimdir kim bilir kaç defa reportladılar

Üye
7 HİZMET YILI
ya ınsaları kandırmayın 100 raport dıyorsunuz 2 hesap banladılar aım botu açtım 2 sezondan berı oynadığım 30 kalıcı kıyafetımın olduğu 89 sevıye hesabım banlandı ustune yenı sıfırdan bır hesap açtım onunla gırdım 11 kıl aldım daha ılk oyunda mı 100 raport yedım de ılk oyun sonunda onuda banladılar sıteyı korucam dıe yalakalık yapmaya gerek yok durust olun bıraz aim bot banlatıyor anında al bakalım aımle 14.15 kıl de goreyım senı yenı açtığın hesapla banlanıyonmu banlanmıyonmu bos muhabbetı bırakın da hılenın yazılınımı guncelleyın sız emek verıyoruz sıze guvenıyoruz banlanınca bok atmayın dıyonuz bırseylerı kabul etmeyı ogrenın bence sız yalanlamaktansa hadı eyvallah

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kanka 2 hesabımda ban yedi güncelleme gelene kadar normal hesaplarınızla oynamayın yazık olur s4 hesabı gitti

Üye
7 HİZMET YILI
i got banned from pubg for 10 years after using memoryhackers for a month

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...