Pubg Mobile Ban Yedim!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Kullanmayı bilmiyorsunuz muhtemelen.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu konuyu görünce hileyi açmadan asıl hesabımdan çıkış yaptım. twetter üzerinden kullandığım yan hesaptan girdim eğitim alanına girerken oyundan çıkış yaptı tekrar girince de ban yedim. şuan muallakta kaldım asıl hesabımla giriş yapayımmı yapmayayımmmı.. gues hesapla girdim sorun yok ama

Eğitimde nasıl yiyon

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
adamlar zaten üstüne riskli yazmış yani bile bile açıp sonra gelip yazmakta ne biliyim işte

Üye
8 HİZMET YILI
adamlar hileyi test etmek için poligona gittiklerini bildiği için hilecilerin özellikle poligona hile koruma alanı yapmış poligonda yaptığın tek bir no recoil bile ban yedirtir artık daha demin bende yedim sadece wall hack açtığım için allahtan yedek hesaptı bu yeni yapılmış pubgde hilecilere karşı

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende yedim sildim oyunu liteyi oynarım sadece belki cs devam ederim sıktı artık

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
anlamıyorsunuz ki ban yediğinden şikayet etmiyor paylaşmak istemiş sadece do you understand me
Post automatically merged:

bende sadece espden gittim :) ban yiyor kardeşim yani en azından ben yedim
7 aydan fazla hile kullandım diğer hesabım hala duruyor daha wh den ban yemedim Vietnamlıların hilesinide kullandım memoryhackersında nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...