Üye
beyler dıkkatlı oynayın az once ıkı kısı aynı anda ban yedık sadece esp oynuyorduk fazla kılde almıyorduk her mac 4 kıll fln dırek ban yedık dıkkatlı olun
XFProject çalıştırırken Arka planda sanırım GameLoop açık kaldığı için algılamış ve ban yemişsindir. Yada biri seni izledi ve çok belli ettin rapor sonucu yemişsindir.beyler dıkkatlı oynayın az once ıkı kısı aynı anda ban yedık sadece esp oynuyorduk fazla kılde almıyorduk her mac 4 kıll fln dırek ban yedık dıkkatlı olun
Rapor sonucu oldugunu sanmıyorum geceden beri ban yedim diyen belki 20. Kişi bu arkadaş oyunun güvenlik merkezide dün güncelleme gelmişti heralde geliştirdiler yavaş yavaş algılamaya başladı hileyiXFProject çalıştırırken Arka planda sanırım GameLoop açık kaldığı için algılamış ve ban yemişsindir. Yada biri seni izledi ve çok belli ettin rapor sonucu yemişsindir.
bende dun gece oflıne yedım kardesım sezon 2 hesabım gıttı sadece esp ılebeyler dıkkatlı oynayın az once ıkı kısı aynı anda ban yedık sadece esp oynuyorduk fazla kılde almıyorduk her mac 4 kıll fln dırek ban yedık dıkkatlı olun
korumayı mı değiştirdiler herkes ban yiyorbende dun gece oflıne yedım kardesım sezon 2 hesabım gıttı sadece esp ıle
zaten her hile ban atar bro eninde sonundahack kullanırsan pubg'dan banlanırsın
pubg nin hile koruması iyileşti bayabeyler dıkkatlı oynayın az once ıkı kısı aynı anda ban yedık sadece esp oynuyorduk fazla kılde almıyorduk her mac 4 kıll fln dırek ban yedık dıkkatlı olun
çok belli etmeden oynadım ve ben şuanda iyi oynuyorum dikkatli ol yinedebeyler dıkkatlı oynayın az once ıkı kısı aynı anda ban yedık sadece esp oynuyorduk fazla kılde almıyorduk her mac 4 kıll fln dırek ban yedık dıkkatlı olun