rapordan yemişsindir ya da ban wave ban dalgası vardırbeyler dıkkatlı oynayın az once ıkı kısı aynı anda ban yedık sadece esp oynuyorduk fazla kılde almıyorduk her mac 4 kıll fln dırek ban yedık dıkkatlı olun
rapordan yemişsindir ya da ban wave ban dalgası vardırbeyler dıkkatlı oynayın az once ıkı kısı aynı anda ban yedık sadece esp oynuyorduk fazla kılde almıyorduk her mac 4 kıll fln dırek ban yedık dıkkatlı olun
Knk esp açtığına emin misinbeyler dıkkatlı oynayın az once ıkı kısı aynı anda ban yedık sadece esp oynuyorduk fazla kılde almıyorduk her mac 4 kıll fln dırek ban yedık dıkkatlı olun
yok be biladerım oyunu kac senedır oynuom cahıl deılız heralde yanımdakı adam ban yedı sonra dırek 10 yıl ben yedım araplar oyunun ıcındn gecıo bısy yapmıolar amksen çok uzaktaki adama direkt olarak bakarsan anlarlar tabii çok dikkatli kullanman gerek
elbet birgün ban yicektin dostum o gün o günmüşbeyler dıkkatlı oynayın az once ıkı kısı aynı anda ban yedık sadece esp oynuyorduk fazla kılde almıyorduk her mac 4 kıll fln dırek ban yedık dıkkatlı olun
olm ben belli ederek 5 6 ay kullandım sonra ban yedimbeyler dıkkatlı oynayın az once ıkı kısı aynı anda ban yedık sadece esp oynuyorduk fazla kılde almıyorduk her mac 4 kıll fln dırek ban yedık dıkkatlı olun