kankam baska bişeydendirPubg mobile tablet modu ayarları yaptım 1552 ye 1380 yaptım oyuna girdim ban yedim çözünürlükle alakası var mı hilenin çalışmasıyla ilgili
kankam baska bişeydendirPubg mobile tablet modu ayarları yaptım 1552 ye 1380 yaptım oyuna girdim ban yedim çözünürlükle alakası var mı hilenin çalışmasıyla ilgili
Knk hile olarak gecmio ama 3. Parti yazilimla yaptiysan banlanirsn evtPubg mobile tablet modu ayarları yaptım 1552 ye 1380 yaptım oyuna girdim ban yedim çözünürlükle alakası var mı hilenin çalışmasıyla ilgili
evetyok hocam çözünürlükten ban atmaz hile var mıydı sende
çözünürlük değiştiriyorum sadece kanka ozaman grafiklerle de oynamıyayım oyun ayarlarıya oynuyorum çünkükanka bazen oyunun absürtlüğü olabiliyor ama benim bilidğim ban atıyorlar oyun ayarlarıyla oynuyorsun çünkü
bilgisayardan oynuyorumknk config olarak algıladığı için dire ban yedin hemde çözünürlük telefonun sağlamıyosa ondan yemişte labilir sin
Senzukii#9053 dc ekler misin yapalım banahocam bende tablet modu yapıyorum hep + hilede acık hiç bir zaman ban yemedim
hileden dolayıdır hocam dt zatenevet
Post automatically merged:
çözünürlük değiştiriyorum sadece kanka ozaman grafiklerle de oynamıyayım oyun ayarlarıya oynuyorum çünkü
bilgisayardan oynuyorum
Senzukii#9053 dc ekler misin yapalım bana
kanka öyle birşey olamaz ya hile yüzünden ban yemişsindir 1 yıl tablet modda hile ile kullanmıştım ben 0 banPubg mobile tablet modu ayarları yaptım 1552 ye 1380 yaptım oyuna girdim ban yedim çözünürlükle alakası var mı hilenin çalışmasıyla ilgili
Senin durumda farrkli birsey var bence bunun tabletle alaksi olamaz diye dusunuyorumPubg mobile tablet modu ayarları yaptım 1552 ye 1380 yaptım oyuna girdim ban yedim çözünürlükle alakası var mı hilenin çalışmasıyla ilgilisenin