2 Nis 2020 #1 onur3475 O Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 41 7 HİZMET YILI merhaba rival710 mouse aldım en düzgün fare ayarları uygun makro yazılımı olan varmı pubg mobil icin yada nerden bulabilirim kullanan varmı yardım ederseniz sevinirim... ve 2 gündür kendim yazdıgım makrodan ban yedim pugde sebebi nedir ?
merhaba rival710 mouse aldım en düzgün fare ayarları uygun makro yazılımı olan varmı pubg mobil icin yada nerden bulabilirim kullanan varmı yardım ederseniz sevinirim... ve 2 gündür kendim yazdıgım makrodan ban yedim pugde sebebi nedir ?
2 Nis 2020 #2 okarakutuk O Seçkin Üye Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 306 Tepki puanı 39 Ödüller 3 Yaş 27 6 HİZMET YILI Makro ban sebebi değil diye biliyordum başka bir şeyden ban yemiş olmayasın?
2 Nis 2020 #3 enes34bicer E Üye Katılım 23 Eki 2017 Mesajlar 49 Çözümler 2 Tepki puanı 4 Yaş 26 8 HİZMET YILI makro yaparsan hesap gg onun haricinde bildiğim bişey yok
2 Nis 2020 Konuyu başlatan #4 onur3475 O Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 41 7 HİZMET YILI enes34bicer' Alıntı: makro yaparsan hesap gg onun haricinde bildiğim bişey yok Genişletmek için tıklayın ... başka bişey kullanmadım makro yazdım ve 2 sefer ban yedim 3 ay . boşunamı aldım ben bu mouse şimdi Post automatically merged: 2 Nis 2020 enes34bicer' Alıntı: makro yaparsan hesap gg onun haricinde bildiğim bişey yok Genişletmek için tıklayın ... dikkat edin ben iki sefer ban yedim . Post automatically merged: 2 Nis 2020 sadeceomerx' Alıntı: Makro ban sebebi değil diye biliyordum başka bir şeyden ban yemiş olmayasın? Genişletmek için tıklayın ... başka bişey kullanmadım
enes34bicer' Alıntı: makro yaparsan hesap gg onun haricinde bildiğim bişey yok Genişletmek için tıklayın ... başka bişey kullanmadım makro yazdım ve 2 sefer ban yedim 3 ay . boşunamı aldım ben bu mouse şimdi Post automatically merged: 2 Nis 2020 enes34bicer' Alıntı: makro yaparsan hesap gg onun haricinde bildiğim bişey yok Genişletmek için tıklayın ... dikkat edin ben iki sefer ban yedim . Post automatically merged: 2 Nis 2020 sadeceomerx' Alıntı: Makro ban sebebi değil diye biliyordum başka bir şeyden ban yemiş olmayasın? Genişletmek için tıklayın ... başka bişey kullanmadım
2 Nis 2020 #5 pes1m1st P Üye Katılım 5 Mar 2019 Mesajlar 21 Tepki puanı 1 Yaş 36 7 HİZMET YILI makroyu tepme ve ateş etme için ayarladığınızda ban yeme olasılığınız yüksek. Makroyu bandaj sarma vs diğer taktiksel şeyler için kullanmalısınız. Moderatörün son düzenlenenleri: 2 Nis 2020
makroyu tepme ve ateş etme için ayarladığınızda ban yeme olasılığınız yüksek. Makroyu bandaj sarma vs diğer taktiksel şeyler için kullanmalısınız.
2 Nis 2020 #6 poyrazzM P Onaylı Üye Katılım 3 Kas 2018 Mesajlar 109 Tepki puanı 3 Ödüller 3 7 HİZMET YILI Aynı mouse'dan bende de var Ama ne hikmetse hiç bir oyunda makro kullanamadım henüz. PUBG'de nasıl bir makro kullanmıştın ?
Aynı mouse'dan bende de var Ama ne hikmetse hiç bir oyunda makro kullanamadım henüz. PUBG'de nasıl bir makro kullanmıştın ?
2 Nis 2020 #7 ImYourHell I Üye Katılım 1 Nis 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Yaş 30 6 HİZMET YILI poyrazzM' Alıntı: Aynı mouse'dan bende de var Ama ne hikmetse hiç bir oyunda makro kullanamadım henüz. PUBG'de nasıl bir makro kullanmıştın ? Genişletmek için tıklayın ... Makro her zaman iyi çalışmaz
poyrazzM' Alıntı: Aynı mouse'dan bende de var Ama ne hikmetse hiç bir oyunda makro kullanamadım henüz. PUBG'de nasıl bir makro kullanmıştın ? Genişletmek için tıklayın ... Makro her zaman iyi çalışmaz