Kullanan kişileri kastetmiştim gardaşımsteam hesap logları temizleme diye bişey vardı sanırım hocam tam yardımcı olamadım ama araştırmanızı öneririm
kendı bypass mdı buradakı çıkalı yenı dahapekı 6 aydır kullandıgın hile neydi acaba ?
Ben daha Ban yemedim ama sen öyle diyince korktumkendı bypass mdı buradakı çıkalı yenı daha
buradakı saglamsa benim bypass da saglam ozman pubg yeni bi güncelleme yaptı ve ne hikmetse oyun içi ekran görüntüsü alıyor harici radar ım vardı paylaşıla bilir sanırım bu yuzden banlandım teşekkürlerBen daha Ban yemedim ama sen öyle diyince korktum
Dogrumu anladim sen buradaki hile haricinde bypass mi kullandin dostum?buradakı saglamsa benim bypass da saglam ozman pubg yeni bi güncelleme yaptı ve ne hikmetse oyun içi ekran görüntüsü alıyor harici radar ım vardı paylaşıla bilir sanırım bu yuzden banlandım teşekkürler
Yes its reallllwhat's real
Reportdan ban yese önce 24 saat yiyor sonra sınırsız arkadaş BE tarafından oto ban atılmış galibaSende sıkıntı olabilirReport yemişssindir yada
Yalniz dikkat et bi kere ban yediğin zamn peşini bırakmıyorlar format at yada hwid değiştir bence 15 gün önce başka bi hile kullandım günceldi ban yemedim 10 gün oyuna girmedim hesap banli değildi oyuna girdim temiz ban yedimBuradaki steam pubg hileyi yakın zamanda kullanan oldumu aktif 3 yada 5 saat ban durumu yaşayan varmı arkadaşlar
6 aydır kullandıgım kendı hilem ban attı (BE) aşamadım
Pubg son updatede ne geliştirdiyse yakalıyor araştıma yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?