Pubg (Steam) ile Para Kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Herkese merhaba . Öncelikle belirtmek isterim ki bilmeyenler vardır diye konuyu açtım.
Gerekli olan 3 adet şey var.

1) Pubg (Steam) oyununu almak.

2) Forumda Seçkin üye olarak hileye erişim sağlamak.

3) Hileyi belli etmeden , adam vurmaktan kaçınarak 1.liğe oynamak.

Yaklaşık 2 hafta kadar oldu daha öncesinde farklı forumlarda okumuştum fakat değmez diye düşündüğüm bir olaydı.
Fakat şuanda hem oyun oynayıp hemde para kazanmak çok cezbedici geliyor :)

Hileyi belli etmemek için her zaman yapmanız gereken safe alana önceden gidip gerekli olmadıkça adamlarla savaşa girmemek. Bu sayade hayatta kalma puanı ile daha fazla BP kazanacaksınız.
Sonrasında kazandığınız BP ler ile kasa alacaksınız . Bu kısımda işiniz biraz şansa kalmış tabi yaklaşık 7 adet Venetian Sandığı düşürdüm .
1 Venetian Sandığı (15TL)
Gereksiz olan kasaları yani 1TL fiyat bandındakileri açarak şansınızı denebilirsiniz.
Steam Pubg'yi indirimdeyken yaklaşık 40 küsür TL ye almıştım şuanda oyuna verdiğim para çıktı ve hatta hesabıma para çekimi bile yaptım.
Aldığınız kasaları steam üzerinden satmayacaksınız eğer ki parayı hesabınıza çekmek istiyorsanız. Bunu yapmak için kasalarınızı belli sitelerde satarak hesabınıza parayı çekebilirsiniz.
Onun dışında steam üzerinden satarak kendinize istediğiniz bir oyun veya oyun içi satın alımları yapabilirsiniz.

Umarım konunun faydası olur ve sizlerde bir yandan oyun oynayıp eğlenirken diğer yandan da fazla olmasa da para kazanabilirsiniz.

Bol şans ..

Son düzenleme:
Yatıştırıcı ilaçlar ve atıştırmalıklar
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Mantıklıymış hocam çok teşekkürler işe yarar :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
emeğine sağlık teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Herkese merhaba . Öncelikle belirtmek isterim ki bilmeyenler vardır diye konuyu açtım.

2) Forumda Seçkin üye olarak hileye erişim sağlamak

Yaklaşık 2 hafta kadar oldu daha öncesinde farklı forumlarda okumuştum fakat değmez diye düşündüğüm bir olaydı.

Hileyi belli etmemek için her zaman yapmanız gereken safe alana önceden gidip gerekli olmadıkça adamlarla savaşa girmemek. Bu sayade hayatta kalma puanı hile daha fazla BP kazanacaksınız.
Sonrasında kazandığınız BP ler ile kasa alacaksınız . Bu kısımda işiniz biraz şansa kalmış tabi yaklaşık 7 adet Venetian Sandığı düşürdüm .
Gereksiz olan kasaları yani 1TL fiyat bandındakileri açarak şansınızı denebilirsiniz.
Steam Pubg'yi indirimdeyken yaklaşık 40 küsür TL ye almıştım şuanda oyuna verdiğim para çıktı ve hatta hesabıma para çekimi bile yaptım.
Aldığınız kasaları steam üzerinden satmayacaksınız eğer ki parayı hesabınıza çekmek istiyorsanız. Bunu yapmak için kasalarınızı belli sitelerde satarak hesabınıza parayı çekebilirsiniz.
Onun dışında steam üzerinden satarak kendinize istediğiniz bir oyun veya oyun içi satın alımları yapabilirsiniz.

Umarım konunun faydası olur ve sizlerde bir yandan oyun oynayıp eğlenirken diğer yandan da fazla olmasa da para kazanabilirsiniz.

Bol şans ..
teşekkürler

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
mantıklı fıkır eyvallah seçkın uye oldugumda deneyecegim :)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eyvallah aga uğraşmak biraz sıkabilir ama gene faydalı konu teşekkürler bilgilendirme için

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çok teşekkürler canım benim manyak para kasma yöntemi artık zenginim .

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
eyvallah aga uğraşmak biraz sıkabilir ama gene faydalı konu teşekkürler bilgilendirme için
Uğraşmak demeyelim normal zamanda da zaten oyun oynuyorum kazandığım küçük miktarlar cabası diyelim:)
Çok teşekkürler canım benim manyak para kasma yöntemi artık zenginim .
Manyak bir para kasma yöntemi olduğunu iddaa etmedim . Oyunu daha zevkli hale getirdiğini söylüyorum sadece . Bol şans :)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
mantıklı bir bakış açısı yapılabilir aslında

Beerus sama
Ultra Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
it is a good information for us

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Mantık önceden de cardı hile ile yapmak kolay ama bir ban tüm işleri değiştirir dikarli oynak laxım

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI

2) Forumda Seçkin üye olarak hileye erişim sağlamak.

Hileyi belli etmemek için her zaman yapmanız gereken safe alana önceden gidip gerekli olmadıkça adamlarla savaşa girmemek. Bu sayade hayatta kalma puanı ile daha fazla BP kazanacaksınız.

Bol şans ..
Buradaki hack tespit edildi yanlız çalışıyor olarak gözüküyor fakat tespit edilik

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Mantık önceden de cardı hile ile yapmak kolay ama bir ban tüm işleri değiştirir dikarli oynak laxım
Steam hesabımda veya oyunda herhangi bir değerli şey tutmuyorum . Çıkardığım kasaları site vasıtasıyla satıp sonrasında hesabıma aktarıyorum. Banlanınca kaybedeceğim tek şey oyuna verdiğim 40 küsür TL para :)

MadcodeR*
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
mantıklı ama baya zaman alır bu olay

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Buradaki hack tespit edildi yanlız çalışıyor olarak gözüküyor fakat tespit edilik
Herhangi bi oto ban söz konusu değil şuanda , eğer çok belli ettiysen reportlanmalar sonucu ban yemiş olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...