Pubg (Steam) ile Para Kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedSecurity
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çok mantıklı yaa adam keserek bosuna risk almayak​

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Başarılı Deneyecegım Seckın Uye Olunca ELINE SAGLIK

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
çok mantıklı konu için sağol eline sağlık

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gerçekten bu pubg oyun oynaypı kassa düşürme olayı cok efsane yaklaşık bundan kerım 400 tl civarı paraya ihtiyacı olanlar bunu yapsın abi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oo süper bir taktik seçkin üye olayım bende başlarım

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
oyun olsa kralını yapcamda oyun yok be :(
Post automatically merged:

Herkese merhaba . Öncelikle belirtmek isterim ki bilmeyenler vardır diye konuyu açtım.
Gerekli olan 3 adet şey var.

1) Pubg (Steam) oyununu almak.

2) Forumda Seçkin üye olarak hileye erişim sağlamak.

3) Hileyi belli etmeden , adam vurmaktan kaçınarak 1.liğe oynamak.

Yaklaşık 2 hafta kadar oldu daha öncesinde farklı forumlarda okumuştum fakat değmez diye düşündüğüm bir olaydı.
Fakat şuanda hem oyun oynayıp hemde para kazanmak çok cezbedici geliyor :)

Hileyi belli etmemek için her zaman yapmanız gereken safe alana önceden gidip gerekli olmadıkça adamlarla savaşa girmemek. Bu sayade hayatta kalma puanı ile daha fazla BP kazanacaksınız.
Sonrasında kazandığınız BP ler ile kasa alacaksınız . Bu kısımda işiniz biraz şansa kalmış tabi yaklaşık 7 adet Venetian Sandığı düşürdüm .
1 Venetian Sandığı (15TL)
Gereksiz olan kasaları yani 1TL fiyat bandındakileri açarak şansınızı denebilirsiniz.
Steam Pubg'yi indirimdeyken yaklaşık 40 küsür TL ye almıştım şuanda oyuna verdiğim para çıktı ve hatta hesabıma para çekimi bile yaptım.
Aldığınız kasaları steam üzerinden satmayacaksınız eğer ki parayı hesabınıza çekmek istiyorsanız. Bunu yapmak için kasalarınızı belli sitelerde satarak hesabınıza parayı çekebilirsiniz.
Onun dışında steam üzerinden satarak kendinize istediğiniz bir oyun veya oyun içi satın alımları yapabilirsiniz.

Umarım konunun faydası olur ve sizlerde bir yandan oyun oynayıp eğlenirken diğer yandan da fazla olmasa da para kazanabilirsiniz.

Bol şans ..
reıs sıtelerden bırını atabılırmısın ozelden

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Herkese merhaba . Öncelikle belirtmek isterim ki bilmeyenler vardır diye konuyu açtım.
Gerekli olan 3 adet şey var.

1) Pubg (Steam) oyununu almak.

2) Forumda Seçkin üye olarak hileye erişim sağlamak.

3) Hileyi belli etmeden , adam vurmaktan kaçınarak 1.liğe oynamak.

Yaklaşık 2 hafta kadar oldu daha öncesinde farklı forumlarda okumuştum fakat değmez diye düşündüğüm bir olaydı.
Fakat şuanda hem oyun oynayıp hemde para kazanmak çok cezbedici geliyor :)

Hileyi belli etmemek için her zaman yapmanız gereken safe alana önceden gidip gerekli olmadıkça adamlarla savaşa girmemek. Bu sayade hayatta kalma puanı ile daha fazla BP kazanacaksınız.
Sonrasında kazandığınız BP ler ile kasa alacaksınız . Bu kısımda işiniz biraz şansa kalmış tabi yaklaşık 7 adet Venetian Sandığı düşürdüm .
1 Venetian Sandığı (15TL)
Gereksiz olan kasaları yani 1TL fiyat bandındakileri açarak şansınızı denebilirsiniz.
Steam Pubg'yi indirimdeyken yaklaşık 40 küsür TL ye almıştım şuanda oyuna verdiğim para çıktı ve hatta hesabıma para çekimi bile yaptım.
Aldığınız kasaları steam üzerinden satmayacaksınız eğer ki parayı hesabınıza çekmek istiyorsanız. Bunu yapmak için kasalarınızı belli sitelerde satarak hesabınıza parayı çekebilirsiniz.
Onun dışında steam üzerinden satarak kendinize istediğiniz bir oyun veya oyun içi satın alımları yapabilirsiniz.

Umarım konunun faydası olur ve sizlerde bir yandan oyun oynayıp eğlenirken diğer yandan da fazla olmasa da para kazanabilirsiniz.

Bol şans ..
Yararlı konu dostum cs go da hesap satım yerlerinde de çok bıçak satmışımdır pubg de de bu bilgi işe yarar adamsın

Ölümlü dünyada ölümsüz olmaya çalışmayın
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
O kasanın içindeki itemler gün geçtikçe fiyatları düşecek :D Geçiçi bir süre için geçerli bu

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyun oynayarak en fazla para getiren yöntem sanırım mmorpg ler fakat onda da takaslaması sıkıntı. Bunda dorudan steam üzerinden sat gitsin. Teşekkürler.

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oyun oynayarak en fazla para getiren yöntem sanırım mmorpg ler fakat onda da takaslaması sıkıntı. Bunda dorudan steam üzerinden sat gitsin. Teşekkürler.
Sen o meseleye girersen buradan anlata anlata çıkamam . Silkroad'dan çok para kaldırdık bilgisayarımızı alıp tatilimizi yaptık parayı çar çur ettik orası ayrı tabi :) Derslerim olmasa hala devam ederim silkroaddan para kazanmaya fakat kendini dünyadan soyutlaman lazım .

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende metin 2 ile ev kiramı çıkarttım üstüne 1 laptop daha aldım oyundan gelen parayla. :D

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Çok getirisi yok galiba ama en azından oyunu bedavaya getirmiş oluyosun . Eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...