Onaylı Üye
Öbür şekilde herkes çoluk çocuk herkez kullana biliyordu bence paralı bile olması lazım en azından aylık cuzi bir miktar bağış yapılır herkez adına güzel olur.
Belki sende haklısın ama iyi bir seçenek olmayabilir, farklı seçenekler mevcut aslında.Bence hile cüzi bir para karşılığı verilmeli ve sürekli güncel tutulmalı. Tamam, paralı hilelere karşı bir form lakin öyle yüksek bir mebla olması gerekmiyor. Aylık 20tl bile bir çok çıkarcı kitleyi hileden soyutlayacaktır, artı bir gelir olarak hilenin sürekli güncel ve daha iyi olması sağlanacaktır. Şimdi, onaylı üyede yapsan, süper üyede yapsan daha çok gereksiz postlar birikecektir. Ücretli olması ve sürekli güncel olması herkesin işine yarar diye düşünüyorum.
Adamlarda Reklamlardan para kazansın Oanylı iyi şu anlık İleride Seçkin de yapılır süper de yapılır Gayet güzel oldubana kalsa seçkin üyeye acardım sadece
Sende fikirlere saygı göster kardeş, bağırmanın anlamı yok.nasıl da emege olan ınsanlar karşısındA BUNLARI SOYLEYEBILIYORSUNUZ YAAA
aynen anlık ban geliyor ondan sonra düzgün kullananlar yararlanamıyorçoğu şeye gelmesi gerekiyor zaten
dostum senin için kolay tabi sende haklısın ama insanlar ücretsiz olduğu için burada zatenbana kalsa seçkin üyeye acardım sadece
Aynen önünde bulan herkes artık kullanamayacakiyi olmuş bence kişi sayısı artar en azından hareketli olur burası![]()
Bu konu hakkında bi yazı paylaşmış adminler demişlerki yeni hile onaylı üyelerin kullanımına açılacak ve sadece üyeler içinde ayrı hile getirilcekmaalesef dostum gelmedi onaylı üye olması daha iyi olurdu ama henüz öyle bir şey söz konusu deil
inşallah dostum bekliyoruz gelişmeleri. Eğer senin dediğin gibi olursa mükemmel olur.Bu konu hakkında bi yazı paylaşmış adminler demişlerki yeni hile onaylı üyelerin kullanımına açılacak ve sadece üyeler içinde ayrı hile getirilcek