hayir ilk başta destekliyordu tam ekranda çok rahat oynuyordum birden bire böyle oldu :/tam ekran desteklemiyor zaten.![]()
Pencere modunda hileyi çalıştırıp ekranı gelince tam ekrana alıyorum ?!?!?!tam ekran desteklemiyor zaten.![]()
Pencere modunda hileyi çalıştırıp ekranı gelince tam ekrana alıyorum ?!?!?!
bende öyle yapıyordum bugün deniyincede daha olmadıPencere modunda hileyi çalıştırıp ekranı gelince tam ekrana alıyorum ?!?!?!
dediğim gibi ilk pencerede çalıştırıp yapıyordum tam ekran ama artık olmuyorkardeşim oyunu aç f11 yapıp am ekrana al sonra aşağı indir uygulamayı çalıştır ardından tekran ekrana al oyunu böyle dene![]()
F6 ya bas her uzak yere geçtiğinde, bazen senin alanına sonradan girenleri göstermiyor o yüzden tekrar taraman gerekiyor alanı, ya da direk radarı aç adamları ESP ile göstermezse radarda gösterirbeyler rica ederim yardmci olun bana hiyle aclyor amma adamlari gostermiyor nedenini bilen varmi?
Aktif üye ol özelden atarım sana numaramıKNK DISCORD KULLANMAYI BILMIYORM YA OYUNDAKI ISMINI SOYLE EKLEYEYIM
Post automatically merged:
YARDMCI OLURSAN COK SEVINIRIM <3
bendede calısmıyor nedenını bilen varmı hile ekranı hıc acılmıyor ?Pencere modunda hileyi inject et daha sonra hile menüsü gelince f11 tuşuna bas ve tam ekran modunda oyna![]()