pubgm tam ekranda hile çalışmıyor.pencere modunca çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar bunun sebebi nedir acaba ilk başta çalışıyordu bir anda böyle oluverdi.

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim oyunu aç f11 yapıp am ekrana al sonra aşağı indir uygulamayı çalıştır ardından tekran ekrana al oyunu böyle dene :)

Üye
10 HİZMET YILI
Pencere modunda hileyi çalıştırıp ekranı gelince tam ekrana alıyorum ?!?!?!
bende öyle yapıyordum bugün deniyincede daha olmadı
Post automatically merged:

kardeşim oyunu aç f11 yapıp am ekrana al sonra aşağı indir uygulamayı çalıştır ardından tekran ekrana al oyunu böyle dene :)
dediğim gibi ilk pencerede çalıştırıp yapıyordum tam ekran ama artık olmuyor

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
beyler rica ederim yardmci olun bana hiyle aclyor amma adamlari gostermiyor nedenini bilen varmi?
F6 ya bas her uzak yere geçtiğinde, bazen senin alanına sonradan girenleri göstermiyor o yüzden tekrar taraman gerekiyor alanı, ya da direk radarı aç adamları ESP ile göstermezse radarda gösterir

Üye
9 HİZMET YILI
beyler ben pubg mobile hilesini yapmaya çalışıyorum fakat bana please input a valid key diye birşey çıkıyor bunu nasıl ayarlayabilirim

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Pencere modunda hileyi inject et daha sonra hile menüsü gelince f11 tuşuna bas ve tam ekran modunda oyna :)

Üye
7 HİZMET YILI
beyler bu hileyi calıstırgımda oyun pencere modunda olmasına rağmen calısmıyor ısletım sistemi ile alakası mı var calıstıryorum lisans bekleniyor diyor o da okey sonra kişiselleştir penceresi cıkyor denetim masasından tema falan aeoro ayarları ıstıyor anlamadım gitti yardımcı olabılecek varmı

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kardeşim, Desteklemiyor tam ekranı o yüzden, Hemde millet PUBG Hilesi arıyor senin şikayet ettiğin şeye bak.
O gün internet kafeye arkadaşımın ısrarı ile gittim. Hileyi açtım, Millet bana BöN BöN Bakıyor :residentsleeper:

Bütün kafe üzerime toplandı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...