kardeşim fazla yemeki millet oyundan soğuyup kaçmasınYok kanka biz arizona dan geldik 17nci kabiledenız yam yam gibi yiyoruz herkezi oyunda
Onaylı olamadık ki seçkin olalım knkaSeckin üye olmadık ki hileyi test edelim![]()
iiyi gidiyor güzel diyor taki super recoil'i açana kadar eger misc'deki ayarları oynarsanız ban yemeniz baya bi kacınılmaz bir hale geliyor![]()
tabi birde o dert var değil miOnaylı olamadık ki seçkin olalım knka
Full legit desene macro no recoil tarzı bişi varmıBaşkan ben radar ı kapatıyom o yuvarlakn olan da aim de galiba onu da kapatıyorum tamam artık bam bam başka hiç bişi kullanmıyorum
kardeşim fazla yemeki millet oyundan soğuyup kaçmasın
Yok ya eğlenceli oluyo insanlar iyi forum çok güzeltabi birde o dert var değil mi![]()
Full legit desene macro no recoil tarzı bişi varmı
ben misc harıc hepsini acıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor o yüzden misc'deki sıkıntıları acaba hangisi diye ögrenelim derken 4 hesap banlattık ne yazıkkı sorun misc'in ta kendisindeBaşkan ben radar ı kapatıyom o yuvarlakn olan da aim de galiba onu da kapatıyorum tamam artık bam bam başka hiç bişi kullanmıyorum
Belli etmezsen duvar arkası seyretmeden olmaz knkaSadece wallhack acsak sıkıntı olmaz değil mi
Dur az knka bı onaylı olalım daha çok yolumuz varherkse muhabbete sardı seçkin üyelik peşinde![]()
Sarıyo ama forum ya bı olsak seçkinde çıkmasak litedenişimiz war wallahi
Belli etmezsen duvar arkası seyretmeden olmaz knka
Post automatically merged:
Dur az knka bı onaylı olalım daha çok yolumuz var![]()