- Yasaklandı
Banlı Üye
Bir süre önce youtubeye başlamayı düşünmüştüm. 2 Video attıktan sonra teki silindi zararlı içerik diye. Çalışan bir rat uygulaması yazmıştım fakat kaldırıldı hevesim kırıldı bende bi düşündüm ne yapiym diye. Aklıma bu seri geldi. Seriye açıklama videosuda ekleyeceğim fakat şimdiden bir bakın güzel birşey olurmu diye ona göre ekleyeceğim.
Seri- Python ile challanges serisi. Algoritma yeteneğini ve python bilgisini geliştirmek isteyenler için bir site buldum. Sitede 25 tane soru var. Sorular ingilizce fakat ben türkçeye çevirip hepsini tek tek çözeceğim.
Bu linkten oynatma listesine gidebilirsiniz. Dediğim gibi tek video var sadece yorumlayın ona göre devam edeceğim
Seri- Python ile challanges serisi. Algoritma yeteneğini ve python bilgisini geliştirmek isteyenler için bir site buldum. Sitede 25 tane soru var. Sorular ingilizce fakat ben türkçeye çevirip hepsini tek tek çözeceğim.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bu linkten oynatma listesine gidebilirsiniz. Dediğim gibi tek video var sadece yorumlayın ona göre devam edeceğim