RAM ler %100 kullanılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bilgisayarımda 8 gb ram bulunmakta normalde bi oyun oynarken rahat bi şekilde oynayabiliyordum ama şimdi oyunu açtığımda ramler %100 kullanılıyor ve boş alan veya bekletilen alan kalmıyor 8gb ram var ama oyun o kadar ram kullanmıyor bu oyun lol olsa bile bilgisayar aşırı derecede kasıyor görev yöneticisindede bakıyorum ram kullanımına %100 diyor ama uygulamalar o kadar kullanmıyor bi virus olabilir mi ramlerde sorun var mı diye denedim bellek denetliyicisini çalıştırdım bi sorun bulunamadı sorunun kaynağını nasıl bulabilirim bu bi virüs mü virüsse nasıl baş edebilirim

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Tarattınmı pc yi kanka dahada olmassa bilgiseyarcıya baktır

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sürekli mi 100 olarak kalıyor yoksa arada bir mi 100 oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Killer Network Manager yüklü mü, kontrol eder misin? Bu program RAM leri inanılmaz kullanır.

Bir de chrome da fazla sekme açmak da RAM i tüketir. Chrome güncellemelerle çözdüm bu işi dese de gerçekte sadece görüntüsünü çözdü, chrome da çok RAM kullanıyor hâlâ. Ben Edge in yeni halini beğendim, onu da deneyebilirsin.

(Bunlar bilgisayarında virüs olmadığı varsayımı üzerine düşünceler, virüs de var ise o da RAM kullanımını arttırmış olabilir.)

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hacı sistem geri yükleme yap Düzelmezse format düzelmezse ya remlerde sıkıntı vardır çok emin değilim olmazsa bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Virüs programları virüsü bulamayabilir hacı tertemiz çıkar ama vardır yani en iyisi pcyi iyice bi temizle sonra format çak en son olmazsa bilgisayar tamire ver

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
büyük ihtimal virüs kaynaklı trojan temizleme de gerekebilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bi tarat bakalım eğer düzelmezse başka yollar ararız

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
aga tarat diyorsunuzda neye taratıyım 360 security de hızlı virıus taraması yaptım bişi bulmadı

ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ramı 16 ya çıkarmak şart oldu bendede %100 dü 8 gb dı yanına aynısından bi tane daha taktım

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
beyler ramların yuzdesine nereden bakabiliriz

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
adwcleaner a tarat virüs varsa bulur siler bu program ama en son kurduğun program yada herhangi bişey yüzünden de olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
beyler ramların yuzdesine nereden bakabiliriz
ramlerin anlık ne kadar kullanıldığını görmek istersen altta çubuğa sağtık bas ve görev yöneticisine bas işlemler kısmında bellek olan ramlerdir (windows 10 için)

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
pc tarat olmadı arkada bir windows hizmeti çalışıyordur uptade kapa hızlı getir kapa düzelir

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
1- malwarebytes ile tarattır
2- kaspersky ile sağlamasını yap
3- sonucu buraya yaz.

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Killer Network Manager yüklü mü, kontrol eder misin? Bu program RAM leri inanılmaz kullanır.

Bir de chrome da fazla sekme açmak da RAM i tüketir. Chrome güncellemelerle çözdüm bu işi dese de gerçekte sadece görüntüsünü çözdü, chrome da çok RAM kullanıyor hâlâ. Ben Edge in yeni halini beğendim, onu da deneyebilirsin.

(Bunlar bilgisayarında virüs olmadığı varsayımı üzerine düşünceler, virüs de var ise o da RAM kullanımını arttırmış olabilir.)
chrome konusunda haklısın ilginc bir şekilde bende de ram tüketiyor 3-4 sekme açık olsun fps droplar başlıyor .

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
chrome konusunda haklısın ilginc bir şekilde bende de ram tüketiyor 3-4 sekme açık olsun fps droplar başlıyor .
zaten chrome kullanmıyorum edge kullanıyorum gayet iyi ama ramleri bu zorlamıyor bayadır kullanıyorum
Post automatically merged:

ben opera kullanıyorum onda da benzer sıkıntılar olabilirmi arasıra pc resetliyor kendini
bunu operanın yapabilceğini sanmam zamanında bende opera kullanıyordum ram konusunda biraz fazla kullanıyor denilebilir edge iyidir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...