boştayken 50 60 oluyo ama pc kasıyo yine ama oyunda sürekli 100sürekli mi 100 olarak kalıyor yoksa arada bir mi 100 oluyor
ramlerin anlık ne kadar kullanıldığını görmek istersen altta çubuğa sağtık bas ve görev yöneticisine bas işlemler kısmında bellek olan ramlerdir (windows 10 için)beyler ramların yuzdesine nereden bakabiliriz
chrome konusunda haklısın ilginc bir şekilde bende de ram tüketiyor 3-4 sekme açık olsun fps droplar başlıyor .Killer Network Manager yüklü mü, kontrol eder misin? Bu program RAM leri inanılmaz kullanır.
Bir de chrome da fazla sekme açmak da RAM i tüketir. Chrome güncellemelerle çözdüm bu işi dese de gerçekte sadece görüntüsünü çözdü, chrome da çok RAM kullanıyor hâlâ. Ben Edge in yeni halini beğendim, onu da deneyebilirsin.
(Bunlar bilgisayarında virüs olmadığı varsayımı üzerine düşünceler, virüs de var ise o da RAM kullanımını arttırmış olabilir.)
ben opera kullanıyorum onda da benzer sıkıntılar olabilirmi arasıra pc resetliyor kendinichrome konusunda haklısın ilginc bir şekilde bende de ram tüketiyor 3-4 sekme açık olsun fps droplar başlıyor .
zaten chrome kullanmıyorum edge kullanıyorum gayet iyi ama ramleri bu zorlamıyor bayadır kullanıyorumchrome konusunda haklısın ilginc bir şekilde bende de ram tüketiyor 3-4 sekme açık olsun fps droplar başlıyor .
bunu operanın yapabilceğini sanmam zamanında bende opera kullanıyordum ram konusunda biraz fazla kullanıyor denilebilir edge iyidir benceben opera kullanıyorum onda da benzer sıkıntılar olabilirmi arasıra pc resetliyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?