Çalışmıyor [Released] PlayerUnknown's Battlegrounds EasyEye No Recoil [2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
8 ms de bir mouse releatif y , 0 3 aşşağı kayıcak. kendi makro mousene uygulayabilirsin.
bide ben önceden sol tuşa bas 0ms bırak 0 ms mause ralatif 0 3 kullanıyordum sen 8 diyince şöle bişey yaptım daha iyi oldu
sol tuş bas 0ms bırak 0 ms 8ms uyku relatif 0 8 bölece ak de az sekmeye başladı

Üye
8 HİZMET YILI
Al sana virustotal... rar ile yapılmaz virustotal bak çok temizmiş gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Al sana virustotal... rar ile yapılmaz virustotal bak çok temizmiş gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bilmem farkındamısın?

"Arkadaşlar ilk önce hileyi indiriyorsunuz, daha sonra masaüstüne herhangi bir klasöre çıkartın ve yönetici olarak indirdiğiniz exe yi yönetici olarak açın, hileyi açtıktan sonra hile size hata mesajı vercek : We created your hack file in same folder, this application will close, please delete old exe and run the newest one. Bu hataya tamam diyin, exe yi açtığımız klasörde random isimde yeni bir exe dosyası oluşturulmuş olucak. Eskisini silin ve yeni oluşturulanı yönetici olarak açın. Ve bu kadar, daha sonra oyun içerisinde F9 ile aktif edebilirsiniz, F10 ile de kapatabilirsiniz."

Konuda belirtilmiş. ve bunun haricinde bu virüsleri bulmasının sebebi ban yemenizi düşürmeye çalışmamızdır.

Şimdi diyeceksin virüs koyarakmı ban yememizi engelliyeceksin?

Şöyle söyliyim. sana ben

Hileyi indirdiğinde "EasyEye.exe" isimli exe geliyor bunu böyle kullandığında isimden dahi ban yeme riskin mevcut.
Bizim yaptığımız. Senin göremediğin şey ise Hash adreslerini değiştirmek - dosya adı değiştirmek - kişiye özel build yaptırmak - paketlemek - ve şifreli olarak bilgisayarında sana özel şekilde kullanımı sağlamak. Bunu yaptığımız için virüs görüyorsa kusura bakma birader biz üyerimizi önemsiyoruz. senin gibi 3-5 çapulcudanda ders alacak değiliz neymiş rar gerçek tarama yansıtmazmış senin hocanı ******* gizlemek istiyen adam virüsleri exe olarakta gizler rar olarakta bunun haricinde rar veya exe fark etmez kuzum kafana sok bunu rarda bir istisna vardır rar şifresi mevcutsa tarama 0 gözükür.

MemoryHackers hiçbir zaman bir kişinin dahi hesaplarını çalma girişiminde bulunmamıştır. Gerizekalı arkadaşım hadi iyi forumlar ayrıca 5 dk mı çaldın ırzını sikiyim.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
EYW BAŞARILI

WGnv0m.gif

Üye
8 HİZMET YILI
Bilmem farkındamısın?

"Arkadaşlar ilk önce hileyi indiriyorsunuz, daha sonra masaüstüne herhangi bir klasöre çıkartın ve yönetici olarak indirdiğiniz exe yi yönetici olarak açın, hileyi açtıktan sonra hile size hata mesajı vercek : We created your hack file in same folder, this application will close, please delete old exe and run the newest one. Bu hataya tamam diyin, exe yi açtığımız klasörde random isimde yeni bir exe dosyası oluşturulmuş olucak. Eskisini silin ve yeni oluşturulanı yönetici olarak açın. Ve bu kadar, daha sonra oyun içerisinde F9 ile aktif edebilirsiniz, F10 ile de kapatabilirsiniz."

Konuda belirtilmiş. ve bunun haricinde bu virüsleri bulmasının sebebi ban yemenizi düşürmeye çalışmamızdır.

Şimdi diyeceksin virüs koyarakmı ban yememizi engelliyeceksin?

Şöyle söyliyim. sana ben

Hileyi indirdiğinde "EasyEye.exe" isimli exe geliyor bunu böyle kullandığında isimden dahi ban yeme riskin mevcut.
Bizim yaptığımız. Senin göremediğin şey ise Hash adreslerini değiştirmek - dosya adı değiştirmek - kişiye özel build yaptırmak - paketlemek - ve şifreli olarak bilgisayarında sana özel şekilde kullanımı sağlamak. Bunu yaptığımız için virüs görüyorsa kusura bakma birader biz üyerimizi önemsiyoruz. senin gibi 3-5 çapulcudanda ders alacak değiliz neymiş rar gerçek tarama yansıtmazmış senin hocanı ******* gizlemek istiyen adam virüsleri exe olarakta gizler rar olarakta bunun haricinde rar veya exe fark etmez kuzum kafana sok bunu rarda bir istisna vardır rar şifresi mevcutsa tarama 0 gözükür.

MemoryHackers hiçbir zaman bir kişinin dahi hesaplarını çalma girişiminde bulunmamıştır. Gerizekalı arkadaşım hadi iyi forumlar ayrıca 5 dk mı çaldın ırzını sikiyim.

Selam dostum dediğin gibi yapıyorum. EasyEye ı yönetici olarak çalıştırıyorum. Daha sonra her defasında farklı isimde bir uygulama geliyor. Onu da yönetici olarak çalıştırıyorum kutucuğu kapatıyorum. Oyunda aktif ediyorum ama bir fark yok. Aynı şekilde sekiyor silah ben mi bir yerde yanlış yapıyorum yardımcı olabilir misin?

Üye
10 HİZMET YILI
Leftspace hocam bloody için bunun amc dosyası varmı yoksa bi kodlamayı öğretir misin ? program yerine mousede kullanayım

uff ya
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
ya abi çok fena korkuyorum ban yiyecem diye o yüzden kullanıcağımı zannetmiyorum ama riski göze alanlar var ise kullansınlar ne diyeyim :D

mhhh sexyyy
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
deniyorum reyiz ellerine sağlık

Üye
8 HİZMET YILI
eğer ban yersek ve buraya yazarsak bize cevabınız ne olacak nasıl olsa ban riski yok demişsiniz ?

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba, hile için teşekkür ederim acaba ilerde esp gibi hilelerde gelecekmi ? teşekkürler şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...