Süper Üye
kafan güzelmiş kardeş1- "Kesinlikle ama kesinlikle hiçbir şekilde ban attırmıyor arkadaşlar. Hiçbir sıkıntınız olmadan kullanabilirsiniz.", 2- "Ban riski var sorumluluğu bana ait değildir." inanılmaz.
kafan güzelmiş kardeş1- "Kesinlikle ama kesinlikle hiçbir şekilde ban attırmıyor arkadaşlar. Hiçbir sıkıntınız olmadan kullanabilirsiniz.", 2- "Ban riski var sorumluluğu bana ait değildir." inanılmaz.
Sol tuş bas 8ms bırak 8 ms relatif yönü 0 3 dogrumudur ? peki bu her silah için mi ak47 çok sekiyor ump ve m16 da iş yapıyor bu8 ms de bir mouse releatif y , 0 3 aşşağı kayıcak. kendi makro mousene uygulayabilirsin.
bide ben önceden sol tuşa bas 0ms bırak 0 ms mause ralatif 0 3 kullanıyordum sen 8 diyince şöle bişey yaptım daha iyi oldu8 ms de bir mouse releatif y , 0 3 aşşağı kayıcak. kendi makro mousene uygulayabilirsin.
Al sana virustotal... rar ile yapılmaz virustotal bak çok temizmiş gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bilmem farkındamısın?
"Arkadaşlar ilk önce hileyi indiriyorsunuz, daha sonra masaüstüne herhangi bir klasöre çıkartın ve yönetici olarak indirdiğiniz exe yi yönetici olarak açın, hileyi açtıktan sonra hile size hata mesajı vercek : We created your hack file in same folder, this application will close, please delete old exe and run the newest one. Bu hataya tamam diyin, exe yi açtığımız klasörde random isimde yeni bir exe dosyası oluşturulmuş olucak. Eskisini silin ve yeni oluşturulanı yönetici olarak açın. Ve bu kadar, daha sonra oyun içerisinde F9 ile aktif edebilirsiniz, F10 ile de kapatabilirsiniz."
Konuda belirtilmiş. ve bunun haricinde bu virüsleri bulmasının sebebi ban yemenizi düşürmeye çalışmamızdır.
Şimdi diyeceksin virüs koyarakmı ban yememizi engelliyeceksin?
Şöyle söyliyim. sana ben
Hileyi indirdiğinde "EasyEye.exe" isimli exe geliyor bunu böyle kullandığında isimden dahi ban yeme riskin mevcut.
Bizim yaptığımız. Senin göremediğin şey ise Hash adreslerini değiştirmek - dosya adı değiştirmek - kişiye özel build yaptırmak - paketlemek - ve şifreli olarak bilgisayarında sana özel şekilde kullanımı sağlamak. Bunu yaptığımız için virüs görüyorsa kusura bakma birader biz üyerimizi önemsiyoruz. senin gibi 3-5 çapulcudanda ders alacak değiliz neymiş rar gerçek tarama yansıtmazmış senin hocanı ******* gizlemek istiyen adam virüsleri exe olarakta gizler rar olarakta bunun haricinde rar veya exe fark etmez kuzum kafana sok bunu rarda bir istisna vardır rar şifresi mevcutsa tarama 0 gözükür.
MemoryHackers hiçbir zaman bir kişinin dahi hesaplarını çalma girişiminde bulunmamıştır. Gerizekalı arkadaşım hadi iyi forumlar ayrıca 5 dk mı çaldın ırzını sikiyim.
kesinlikle ban riski yok demiş kullanıp ban yiyen var mı ve eğer ben yersek ve buraya ban yedim diye yazarsak sizin cevabınız ne olacak ?Güncel arkadaşlar, tekli ile resmen deşiyor ortalığı ek olarak silahlar neredeyse hiç sekmiyor![]()
kardeş ne zamandır kullanıyorsun ve ban yeme riskin yok mu lütfen cevapGüzel hile