Kaynak kodlarının gitmesi gibi bi dert varken o iş zor tam tersi yeni çeşit hileler bile türeyebilir şimdiye kadar sadece script gibi oyunu çok etkilemeyen bir hile ile kurtarmışlardıSc kullanıcıları biraz sıkıntıya giricek gibi geldi bana. Bu olayı çözmeye çalışırken o işe de el atıcaklar sanırım.
Mevzu batması değil onun kaynak kodları ile onun gibi bir oyun geliştirebilirler riotun haberi bile olmadanhesaplarda bir şey yok kimsenin hesabı sızmadı abi belirli bir kaynak kodu gitmiştir sadece tüm hepsini almalarına imkan yok riot bulur bir yolunu merak etmeyin siz kaç senelik şirket bu mevzudan batacak değil ya
dostum bir şey yapamazlar merak etme riot halleder hepsiniyokmu böyle acaba tüm sistemi ele geçirip ban yiyen hesapları tekrar açmaları sayısız hesap açılır
Post automatically merged:
Mevzu batması değil onun kaynak kodları ile onun gibi bir oyun geliştirebilirler riotun haberi bile olmadan
yada kaynak kodları elinde ise açığa göre hile yapabilirler yakalanmadan
kanka hesap bılgılerı satılıor ztn kanka aynı sey yt fln ıcınde gecerlı ona yapacak bısey yok yanı ama bır gurup hacker gurubununda bu kadar ılerıye gıdebılecegını sanmıorumHesaplara bişi Olursa Bunu nasıl çözücekler acaba
2 kere yolladım neyse bende çok rp attım bayada emeğim var hesapda 800k garen kastım
scripte hıle deılmı ztn yaKaynak kodlarının gitmesi gibi bi dert varken o iş zor tam tersi yeni çeşit hileler bile türeyebilir şimdiye kadar sadece script gibi oyunu çok etkilemeyen bir hile ile kurtarmışlardı
sanmıorum dostumdostum bir şey yapamazlar merak etme riot halleder hepsini
kanka sakin yorum kas sürekli yazdığın için aynı yere geliyor mesajlar ve birikiyor ekstra mesaj sayılmıyor yoksa raporlamak zorunda kalacağım senikanka hesap bılgılerı satılıor ztn kanka aynı sey yt fln ıcınde gecerlı ona yapacak bısey yok yanı ama bır gurup hacker gurubununda bu kadar ılerıye gıdebılecegını sanmıorum
scripte hıle deılmı ztn ya
sanmıorum dostum
cok korkunc haberı bıleyokmu böyle acaba tüm sistemi ele geçirip ban yiyen hesapları tekrar açmaları sayısız hesap açılır
Mevzu batması değil onun kaynak kodları ile onun gibi bir oyun geliştirebilirler riotun haberi bile olmadan
yada kaynak kodları elinde ise açığa göre hile yapabilirler yakalanmadan
ozur dılerım fıkrımı belırtordum yavas yzarım bu mesajıda sılecegımkanka sakin yorum kas sürekli yazdığın için aynı yere geliyor mesajlar ve birikiyor ekstra mesaj sayılmıyor yoksa raporlamak zorunda kalacağım seni
cidden koskoca riot cözüm bulamicakmı sanki xdHerkesin aynı şeyi bu kadar telaş haline getirmemesi lazım. Burda sizlik bir durum yok siz sadece oyun oynuyorsunuz para yatırıyorsunuz. Burda düşünmeniz gereken hesaplarınıza birşey olmaması. Emeğe yazık. Söylenene göre sadece kaynak kodları çalındı boşuna milleti galyana getirmeyin.
script pekte hile sayılmaz sadece oynanışı kolaylaştırıyor hile denmesi için daha üst düzey işlemler yapılması gerekir bence script ve hile kavramı da farklıdır zatenkanka hesap bılgılerı satılıor ztn kanka aynı sey yt fln ıcınde gecerlı ona yapacak bısey yok yanı ama bır gurup hacker gurubununda bu kadar ılerıye gıdebılecegını sanmıorum
scripte hıle deılmı ztn ya
sanmıorum dostum
aslında pekte öyle olmaz riot tüm sc ve botlara bir koruma getirir elimizdekindende olabiliriz .dyakında hile akar bolbol yeni scler yeni botlar
öyle birşey başarabilse zaten şuana kadar yapardı kanka bence kodları bilerek çaldırdılar hilecilerle işbirligi yapıp para almışlardır cok firma bunu yaptı duyduk.aslında pekte öyle olmaz riot tüm sc ve botlara bir koruma getirir elimizdekindende olabiliriz .d
hocam şifreyi değiştirsen nolur kaynak kodları gitti diyor adamhesap şifrelerini değiştirmemiz gerek bence
+1script pekte hile sayılmaz sadece oynanışı kolaylaştırıyor hile denmesi için daha üst düzey işlemler yapılması gerekir bence script ve hile kavramı da farklıdır zaten
sc ye bısı yapazmaz bence ama hıleyı bılmemaslında pekte öyle olmaz riot tüm sc ve botlara bir koruma getirir elimizdekindende olabiliriz .d
RIOT hackeada ninguém esperava, ainda mais o tal do código fonte que foi um assunto tão polêmico do Brasil...Kaynak (Twitter oficial da Riot Games):
Conforme prometido, gostaríamos de mantê-lo informado sobre o status do ataque cibernético na semana passada. Nossa análise no fim de semana confirmou que o código-fonte de LoL, TFT e uma antiga plataforma antitrapaça foi roubado pelos invasores.
Recebemos um e-mail de resgate hoje. Escusado será dizer que não vamos pagar. Embora esse ataque corrompa nosso ambiente de construção e possa causar problemas no futuro, o mais importante é continuar garantindo que nenhum dado ou informação pessoal do jogador seja comprometido.
Não sei, não posso comentar. O que você pensa sobre este assunto?
O tempo dirá o resto.
aslında pekte öyle olmaz riot tüm sc ve botlara bir koruma getirir elimizdekindende olabiliriz .d
hesaplarda bir şey yok kimsenin hesabı sızmadı abi belirli bir kaynak kodu gitmiştir sadece tüm hepsini almalarına imkan yok riot bulur bir yolunu merak etmeyin siz kaç senelik şirket bu mevzudan batacak değil ya
millet pvp serverı olur diyor orda koptumkatılıyorum zaten oyun şirketlerinin bir çoğu ayda yılda bir bu tür saldırılara uğruyor normal şeyler bunlar ve önlem alıp yollarına devam ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?