Riot Games'in kaynak kodları çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oyuncu bilgileri güvende demişler ama kaynak kodlarını çalan adam bilgilerede sızar bence sc için sıkıntı olabilir diolar ama riot için sadece sc olması şuan daha önemli kaynak kodları ile yeni lol yapabilirler PvP server açılabilir satışa sunulabilir ki bence bu kodların alıcısı çok olur o yüzden sc ye bakcaklarını pek sanmıyorum ama rito nun işe belli olmaz lillia buff lamışlar herşey olabilri o yüzden

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kaynak (Riot Games Official Twitter) :

Söz verdiğimiz gibi, sizi geçen haftaki siber saldırının durumu hakkında bilgilendirmek istedik. Hafta sonu yaptığımız analizler, LoL, TFT ve eski bir anti-cheat platformunun kaynak kodunun saldırganlar tarafından çalındığını doğruladı.

Bugün bir fidye e-postası aldık. Söylemeye gerek yok, ödemeyeceğiz. Bu saldırı, yapı ortamımızı bozsa ve gelecekte sorunlara neden olabilse de en önemlisi, hiçbir oyuncu verisinin veya oyuncu kişisel bilgisinin ele geçirilmediğinden emin olmaya deva.

Bilmiyorum yorum yapamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

KBk7lY1.png

Gerisini zaman gösterecek artık.​
Knk kotu oldu ya bence kac para kaybetiler km blr

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kullanıcı verileri alınmamış zaten bence sclerin işine yarar büyük kapsamlı bi güncelleme gelene kadar rahat scler

Üye
3 HİZMET YILI
Kaynak (Riot Games Official Twitter) :

Söz verdiğimiz gibi, sizi geçen haftaki siber saldırının durumu hakkında bilgilendirmek istedik. Hafta sonu yaptığımız analizler, LoL, TFT ve eski bir anti-cheat platformunun kaynak kodunun saldırganlar tarafından çalındığını doğruladı.

Bugün bir fidye e-postası aldık. Söylemeye gerek yok, ödemeyeceğiz. Bu saldırı, yapı ortamımızı bozsa ve gelecekte sorunlara neden olabilse de en önemlisi, hiçbir oyuncu verisinin veya oyuncu kişisel bilgisinin ele geçirilmediğinden emin olmaya deva.

Bilmiyorum yorum yapamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

KBk7lY1.png

Gerisini zaman gösterecek artık.​
bu saldırı hilelerin çoğaldığının göstergesi mi

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
evet maalesef kı yenı hıleler gelıcek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...