peki nerden indirebilirimyok knk degıl ama windows virus koruması falan uyarı verıyor kapatırsın bısey olmaz
nerden indirirmdeğil kanka indirebilirsin
robloxda her exploit virüslü bilmeden konuşma deme zamanında bizim kendi exploitim vardı her exploit virüslü free lerin jjsploit kullandıysan o pc yi formatla direkt zatendeğil kanka indirebilirsin
Bu tarz şeyler söylerken virüstotal benzeri veya daha elle tutulur kanıtlar sunarsan herkes için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. İşin içindeysen ve zarar görmemizi istemiyorsan detaylıca bize bir şeyler sunarak belirt. Ayrıca madem virüslü neden hala kullanmasını söylüyorsun içinde virüs olan bir şeyi neden kullansın ki?övmey gibi sayma uzun süredir roblox hilesi içindeyim baya kalabalık arkadaş ortamı yapdım robloxda free exploit lerin hepsi virüslü görünürde hiçbişey yok ama herşey arkada dönüyor bedavaların en iyisi krnl pc ne bişey olmaz ama virüslü kullanmak sana kalmış
robloxda her exploit virüslü bilmeden konuşma deme zamanında bizim kendi exploitim vardı her exploit virüslü free lerin jjsploit kullandıysan o pc yi formatla direkt zaten
yani çoğu kişi bilmeden konuşuyo diyecek ama sen bilirsin zamanında bende krnl kullandım virüs ama pc ne çok bi sorun yaratmaz ve artık onu kullanmak zorundasın bi yandan paralı hileler kapandı free lerin hepsi virüslü en azından krnl kullan içlerinde en iyisi krnl ben dahood da cash account falanda sattım sc yapmışlığımda var
virüssüz exploit yokmuövmey gibi sayma uzun süredir roblox hilesi içindeyim baya kalabalık arkadaş ortamı yapdım robloxda free exploit lerin hepsi virüslü görünürde hiçbişey yok ama herşey arkada dönüyor bedavaların en iyisi krnl pc ne bişey olmaz ama virüslü kullanmak sana kalmış
robloxda her exploit virüslü bilmeden konuşma deme zamanında bizim kendi exploitim vardı her exploit virüslü free lerin jjsploit kullandıysan o pc yi formatla direkt zaten
yani çoğu kişi bilmeden konuşuyo diyecek ama sen bilirsin zamanında bende krnl kullandım virüs ama pc ne çok bi sorun yaratmaz ve artık onu kullanmak zorundasın bi yandan paralı hileler kapandı free lerin hepsi virüslü en azından krnl kullan içlerinde en iyisi krnl ben dahood da cash account falanda sattım sc yapmışlığımda var
kanka virüs totala gerek yok robloxda az çok hileden anlayan insan free hilelerin virüslü olduğunu bilir illa kanıt istiyosan folder ı virüs totala at virüslü çıkar ama hile sonuçda virüs sayar ondan demiyorum virüs total yanlış bilgi verir hile olduğu için zaten virüslü amaBu tarz şeyler söylerken virüstotal benzeri veya daha elle tutulur kanıtlar sunarsan herkes için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. İşin içindeysen ve zarar görmemizi istemiyorsan detaylıca bize bir şeyler sunarak belirt. Ayrıca madem virüslü neden hala kullanmasını söylüyorsun içinde virüs olan bir şeyi neden kullansın ki?
ben fazla konuşmak istemiyorum 1 senelik çocuklar krnl lvl8 falan diyen çocuklara laf anlatamam ama virüslü sen yinede kullan sorun yapmazvirüssüz exploit yokmu
robloxda hile açmak istiyosa onları kullanmak zorunda şuan başka hile yok anlık olarak fluxus electron krnl den başka şansı yok oyuncuların yeni hileler açık bulunursa gelir oda baya zor gibi duruyor sende az çok düşünerek anlarsın baya zararlı pc yi yok eden virüs ve normal arka planda olan basic bi virüs bunlardaki virüs fazla sorun çıkarmazBu tarz şeyler söylerken virüstotal benzeri veya daha elle tutulur kanıtlar sunarsan herkes için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. İşin içindeysen ve zarar görmemizi istemiyorsan detaylıca bize bir şeyler sunarak belirt. Ayrıca madem virüslü neden hala kullanmasını söylüyorsun içinde virüs olan bir şeyi neden kullansın ki?
adamların asıl sitesi en altta çıkıyor virüs yememek bilmeyen adam için imkansızBu tarz şeyler söylerken virüstotal benzeri veya daha elle tutulur kanıtlar sunarsan herkes için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. İşin içindeysen ve zarar görmemizi istemiyorsan detaylıca bize bir şeyler sunarak belirt. Ayrıca madem virüslü neden hala kullanmasını söylüyorsun içinde virüs olan bir şeyi neden kullansın ki?
Tamam dostumda, virüslü diyorsun o zaman bir şekilde göstermen lazım bunu. Tüm piyasaya virüslü diyorsun hatta. Bu konuda bilgim yok, virüslümüdür değil midir bilmem. Ama sende elle tutulur bir şey sunmuyorsun ki, konu sahibinin aklındaki soruları dindirmez bu yanıtın. Kimse de robloxda exploitlerden anlamak zorunda değil, 1 senelik çocuklara laf anlatamam vs demişsin sonra da kullan sorun yapmaz demişsin cidden dediğinden bir şey anlamadım.kanka virüs totala gerek yok robloxda az çok hileden anlayan insan free hilelerin virüslü olduğunu bilir illa kanıt istiyosan folder ı virüs totala at virüslü çıkar ama hile sonuçda virüs sayar ondan demiyorum virüs total yanlış bilgi verir hile olduğu için zaten virüslü ama
ben fazla konuşmak istemiyorum 1 senelik çocuklar krnl lvl8 falan diyen çocuklara laf anlatamam ama virüslü sen yinede kullan sorun yapmaz
robloxda hile açmak istiyosa onları kullanmak zorunda şuan başka hile yok anlık olarak fluxus electron krnl den başka şansı yok oyuncuların yeni hileler açık bulunursa gelir oda baya zor gibi duruyor
bi dakika dosyaları duruyorsa tariyim ss atimTamam dostumda, virüslü diyorsun o zaman bir şekilde göstermen lazım bunu. Tüm piyasaya virüslü diyorsun hatta. Bu konuda bilgim yok, virüslümüdür değil midir bilmem. Ama sende elle tutulur bir şey sunmuyorsun ki, konu sahibinin aklındaki soruları dindirmez bu yanıtın. Kimse de robloxda exploitlerden anlamak zorunda değil, 1 senelik çocuklara laf anlatamam vs demişsin sonra da kullan sorun yapmaz demişsin cidden dediğinden bir şey anlamadım.
Discord grupları var o yüzden pek sorun yaratmaz sitenin aşağıda çıkması bence.Ekli dosyayı görüntüle 100507
adamların asıl sitesi en altta çıkıyor virüs yememek bilmeyen adam için imkansız
Evet daha iyi olur. Veya dosyada ki virüsleri gösterebilirsin. Bunu yanlış anlama herkes doğru ve detaylı bir şekilde görsün diye söylüyorum. Konu sahibinin aklında soru işareti kalmaması adına.bi dakika dosyaları duruyorsa tariyim ss atim
Tamam dostumda, virüslü diyorsun o zaman bir şekilde göstermen lazım bunu. Tüm piyasaya virüslü diyorsun hatta. Bu konuda bilgim yok, virüslümüdür değil midir bilmem. Ama sende elle tutulur bir şey sunmuyorsun ki, konu sahibinin aklındaki soruları dindirmez bu yanıtın. Kimse de robloxda exploitlerden anlamak zorunda değil, 1 senelik çocuklara laf anlatamam vs demişsin sonra da kullan sorun yapmaz demişsin cidden dediğinden bir şey anlamadım.
Hile olduğu için virüstotalin zaten yanlış bilgi vereceğini söylemişsin, ama gene de teşekkürler.
aga bende onu anlatıyorum zaten virüs total virüs sayacak o yüzden atmadım ama virüslü uygulama kullanırsa kullansınlar robloxu 1 yıldır oynamıyorumHile olduğu için virüstotalin zaten yanlış bilgi vereceğini söylemişsin, ama gene de teşekkürler.![]()