Roblox KRNL hilesi virüslü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
şuan krnl hilesi aktif olmasada önceden kullandım pcm yavaşladı bence virüslü.

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Zamanında paralı exploitlerde kullandım krnl electron gibi bir sürü exploit de kulalndım hepsi virüslü yani yok diyenler yalan söylüyordur çok uzun süre syneps kullandım paralı olmayan injectorlerin hepsi virüslüğ

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
virüslü değil zamanında çok oynadım ve hiçbir şekilde sorun yaşamadım kolay ve rahat kullanılması

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
KRNL EN GÜVENİLRİ ÜCRETSİZ SCRİPTİR

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
çoğu virüslü önemli bilgilerin yoksa kullan cok takma kafana aygıt yonetıcısınden mıkrofununu kameranı kapat oyna oyununu

Üye
2 HİZMET YILI
kanka virüs totala gerek yok robloxda az çok hileden anlayan insan free hilelerin virüslü olduğunu bilir illa kanıt istiyosan folder ı virüs totala at virüslü çıkar ama hile sonuçda virüs sayar ondan demiyorum virüs total yanlış bilgi verir hile olduğu için zaten virüslü ama

ben fazla konuşmak istemiyorum 1 senelik çocuklar krnl lvl8 falan diyen çocuklara laf anlatamam ama virüslü sen yinede kullan sorun yapmaz

robloxda hile açmak istiyosa onları kullanmak zorunda şuan başka hile yok anlık olarak fluxus electron krnl den başka şansı yok oyuncuların yeni hileler açık bulunursa gelir oda baya zor gibi duruyor sende az çok düşünerek anlarsın baya zararlı pc yi yok eden virüs ve normal arka planda olan basic bi virüs bunlardaki virüs fazla sorun çıkarmaz
Hocam krnl şuan hala var mı yoksa kapandı mı

KRNL EN GÜVENİLRİ ÜCRETSİZ SCRİPTİR
Hocam krnl şuan hala var mı yoksa kapandı mı

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bir Çok Hilede Virüs Vardır Ama Bunlar Hileyi Kullanabilmeni Sağlar Her Ne Kadar Güvenli Olmasada Hileyi Kullanmak İstiyorsan Bu Riski Göze Almak Zorundasın

Üye
2 HİZMET YILI
Nothing was happening to me while I was using it, and it was good but people around me were saying it was so,

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
değil ama maalesef artık uygulamayı geliştirmiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...