Onaylama Falan Herşey Var Konuşuyodum Bugun Bi Girdim Çalişmiyo Micte Bi sikinti yokBenim bildiğim robloxda konuşmak için tc kimlik falan onaylatıyosun onun dışında konuşabilip mikrafonun bozulduysa ilk mikrafonunu test etmeyi sonrasında roblox la mı yksa mikrafonunla mı alakalı bir sorun olduğunu bilmen gerekiyor
Eğer bir sıkıntın varsa robloxla alakalı istersen supporta bir ticket atabilirsin Roblox supportaOnaylama Falan Herşey Var Konuşuyodum Bugun Bi Girdim Çalişmiyo Micte Bi sikinti yok
konuşmak için tc onaylatman lazım 18 yaşından küçüksen olmuyo herhalde bide daha oynanmaz roblox eskidendi yaRobloxta Mikrofon Çalişiyodu Bi Anda Gitti Düzeltemedim Aklizinda Bişey Varmi Pc Ayarlari Roblox Herşeyi Denedim Veya Bu Sorunu Önceden Yaşayan Varmi
Benim küçük kardeşimde oynuyor. Volume değerini aç kapat ve mikrofonunu(device) ayarlardan değiştir düzelir.Robloxta Mikrofon Çalişiyodu Bi Anda Gitti Düzeltemedim Aklizinda Bişey Varmi Pc Ayarlari Roblox Herşeyi Denedim Veya Bu Sorunu Önceden Yaşayan Varmi
Konuyu Unutmuşum Yazdigimi Ayni Şekilde ÇözdümBenim küçük kardeşimde oynuyor. Volume değerini aç kapat ve mikrofonunu(device) ayarlardan değiştir düzelir.