Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam 3. Samsung cihazım bu. Galaxy Wonder vardı Romlu kullandım 3 yıl. S4 vardı romlu kullandım 5 yıl. Note 9+ Romlu kullanıyorum. Cihazın ömrünü azalttığı filan gibi şeylerde şehir efsanesi. xda da bu konuda çok yardım konusu mevcut sıkışırsanda oradan cihazın modeline göre kontrol sağla.
Eğer gereksiz reklam programlarını silmek istiyorum ve sistemi kasan işime yaramayan programları da temizlemek istiyorum diyorsan hiç düşünme bile. Rootunu at, sağlam temiz bir Rom bulup yükle keyfine bak.
Rom zorunda kalmadıkça yapılmaması gereken bir işlem. Bilmeyen arkadaşların çoğu kendi başına deniyor cihaz susunca telefonculara koşuyor ve telefondan pahalı bir rakam ortaya çıkıyor. Bilmiyorsanız yapmayın, öylesine istiyorsanız yapmayın. Telefonunuzun sürümü yetmiyorsa bırakın yetmesin. Developer değilsiniz.
- Garanti dışı kalır.
- Cihazınız susabilir.
- Yanlış bir yazılım attığınız vakit geri dönüşü yoktur.
- z3x box olması sağlık açısından zorunludur.
- orjinal bir kablo yoksa susabilir.
- orjinal bir yazılım yoksa susabilir.
- anakartta kalıcı bir hasara yol açabilir. geri dönüşü asla yoktur.
bunları göze alacaksanız evinizde rom atabilirsiniz. en ufak hatanız sizi telefonsuz bırakır.
Görende adam atom parçalayacağım dedi sanacak. Arkadaş Rom atmaktan bahsetmiş ama bazıları öyle şeyler yazmış ki vallahi korktum resmen. Telefon öyle her halta susmuyor hocam rahat ol sen. Yanlış rom attıysan stock roma dönersin. Box yoksa bile bir çok yardımcı program var. Kodlama bilme zorunluluğun yok. Sen yazılanlara kulak asma. Öyle bir "trajediyle atma" diyenler olmuş ki korktum resmen.
Ama gerçek olan ise bir bilgisayara format atmak gibi aslında. Araştır ve kur keyfine bak.