root nasıl atılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
vodafon smart ultra 7 android 6,0 nasıl root atabilirim yardımcı olurmusunuz bir çok program denedim ama olmuyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu Programlar Aracılığı İle Root Atabilirsin.
KingRoot,FramaRoot,OneClickRoot,TowelRoot,İRoot
İyi Forumlar

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kingroot kullan ama garantin kalmaz ve ayrıca rootlu telefona yabancı sitelerden fazla birşey yükleme çok kolay virüs kapar .

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kingroot olmazsa twrp üzerinden atabilirsin

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ben kingrootla atmıştım ama o gerçekten çok karışın çin işi o youtube den bi yerden bak bulursun.burda görerek yapamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Root dosyasını internetten bulup twrp yardımıyla kurabilirsin

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Aha benim konum kendi başıma 4 5 kere root attım nasıl yapılacağını öğrendim :) ilk olarak android 5,6dan sonraki android versiyonlarından uygulama yardımi ile root yapılmaz.
Bilgisayardan odin programı ile atılır ve telefonuna uygun TWRP yani TEAM WIN RECOVERY PROJECT dosyası lazımdır.
Nedir bu TWRP? Diyelimki windows 10 senin telefonunun işletim sistemi. Bu işletim sistemine modifikasyon yapıp root dosyalari yerleştirip sana sunuyorlar ve buna TWRP deniliyor.
İlk başta telefonunun oem kilidini ve usb debuggingini aç
Sonrasında telefonuna uygun TWRP bul ama yanlış bulma dikkatli ol telefonun brick olabilir yani kulanılamaz hale gelebilir riskli bir işlemdir
Twrpyi bulunca bilgisayarından odin programını aç telefonunu download moda al pcye bağla ve TWRP dosyanı odinin AP kısmına yerleştir.
Yerleştirdikten sonra suan tuşun adını unuttum Galiba proccesti ona bas birkac kere telefonun yeniden başlayacak ve son yeniden başlamadan sonra telefonunu yeniden download moda al. Bu sefer karşına TWRP menüsü gelecek buradan bypass edeceksin ( farklı dosyalari telefonuna atıp ) ve telefonunu yeniden başlattıktan sonra işlem tamamdır

(Yanlış adımlar sonucu telefonun kullanılamaz hale gelebilir riskli bir işlemdir ve tamamen kendi iradenle yapıyorsun ben hiçbir sorunluluk kabul etmiyorum benim izledigim adımları anlattım.)
Yada direk telefoncuta git o yapsın

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
yanlış bir şeyler yaparsan yeni telefon almak zorunda kalabilirsin.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
programla olmaz pc den yapmalısın ama o işler karışık yanlış bir şeyler yaparsan telefon kullanılmaz hale gelir.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Aha benim konum kendi başıma 4 5 kere root attım nasıl yapılacağını öğrendim :) ilk olarak android 5,6dan sonraki android versiyonlarından uygulama yardımi ile root yapılmaz.
Bilgisayardan odin programı ile atılır ve telefonuna uygun TWRP yani TEAM WIN RECOVERY PROJECT dosyası lazımdır.
Nedir bu TWRP? Diyelimki windows 10 senin telefonunun işletim sistemi. Bu işletim sistemine modifikasyon yapıp root dosyalari yerleştirip sana sunuyorlar ve buna TWRP deniliyor.
İlk başta telefonunun oem kilidini ve usb debuggingini aç
Sonrasında telefonuna uygun TWRP bul ama yanlış bulma dikkatli ol telefonun brick olabilir yani kulanılamaz hale gelebilir riskli bir işlemdir
Twrpyi bulunca bilgisayarından odin programını aç telefonunu download moda al pcye bağla ve TWRP dosyanı odinin AP kısmına yerleştir.
Yerleştirdikten sonra suan tuşun adını unuttum Galiba proccesti ona bas birkac kere telefonun yeniden başlayacak ve son yeniden başlamadan sonra telefonunu yeniden download moda al. Bu sefer karşına TWRP menüsü gelecek buradan bypass edeceksin ( farklı dosyalari telefonuna atıp ) ve telefonunu yeniden başlattıktan sonra işlem tamamdır

(Yanlış adımlar sonucu telefonun kullanılamaz hale gelebilir riskli bir işlemdir ve tamamen kendi iradenle yapıyorsun ben hiçbir sorunluluk kabul etmiyorum benim izledigim adımları anlattım.)
Yada direk telefoncuta git o yapsın

eğer daha sağde bir cevap gelmese bu adamları deniycem başarılı bir yöntem gibi duruyor teşkkür ederim
Post automatically merged:

olmuyor o program telefona root atmıyor pek çok kezdenedim

Siyah beyazdan daha güzel
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Root attığın zaman garantiden çıkıyor telefon, kendini kapatma reset atma herşeyi silme gibi birçok riski var önemli şeyleri yedekle öyle yap

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...