Rules Of Survival Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Öncelikle tekrardan merhaba sayın memoryhackers sakinleri rules of survival hack Murat abimiz sayesinde gelişiyor.Murat Abi Eğer Görüyorsan Sitede Fly Hack Kodunu Paylaşıyolar Niye Kopyalayıp Yapıştırmıyorsun Merak Edip Sordum Herkese Kolay Gelsin İyi Forumlar.

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Murat Abiye sormuşsun fakat benim görüşüm bazı hileler kod ile olmuyor . Oyun belirli bir yazılımdan sonra belirli şeyleri kaldırabiliyor . Şahsen hile yapımcıları yapabilirki istediğin kadar uçmak ve sınırsız bir hızla koşmak . Ama işte bunlar da mümkün değildir . Benim görüşlerim bunlar...

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Patates olmuş bir kodu kopyalayıp yapıştırmak yerine kendi temiz bir şekilde kodlayıp ekleyebilir hileye?

Üye
7 HİZMET YILI
rules of survial hilesini açamıyorum siteye giriş yapıp onaylıyorum ama olmuyor yardım eder misiniz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bencede murat abimiz kendisi şöyle bize zahmet etmeden menü ye eklerse çok seviniriz ben kod lardan filan anlamıyorum benim gibi anlamayan varsa eklerse bizlere çok yardımcı olur

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
HİLEYİ NASİL AKTİF ETCEZ ROS 2 TANE VAR WAİTİNG FOR comfirm system APPROVE DİYE BİSİY GELİYO YUVARLAK DONUYO BANA YARDİM EDİN HİLEYİ ACAMİYOM OYUN OYNUYACAM
,
2.0b yi approve yani reklam onayı yapman gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...