Seçkin Üye
Şimdi çok görmeye başladım 2 tane 15 yaşında ergen, bir kız için yumruk yumruğa giriyor, yazık günah be!
yazık ya, merkeze bir iniyorsun 15-17 yaş aralığında ki erkekler kızlarla yiyişiyor, bu kadar mı libidonuz arttı karıya götüreyim sizide bırakın bu hareketleri demek geliyor içimden.öyle çok şimdi tiktok çeken ergenler mi dersin, bir kız için yumruk yumruğa giren ergenler mi dersin doluuuu
bir disiplin şart.yazık ya, merkeze bir iniyorsun 15-17 yaş aralığında ki erkekler kızlarla yiyişiyor, bu kadar mı libidonuz arttı karıya götüreyim sizide bırakın bu hareketleri demek geliyor içimden.
Ya orası öylede, biraz disiplin lazım bunlara yoksa iyice zıvanadan çıktılar. Özlüyorum top oynamak için sokaktan eve girmediğimiz zamanları...gençlikte olur boyle seyler daha toylar sonucta
Parklar, köşeler artık birbirini gibmek isteyen gençlerle doldu taştı.kızlar bıraz daha kendıne sahıp cıkmalı gercekten ıffet bukadar basıt olmamalı
bunlar ayrı bir olayyeni nesil böyle bizim zamanımızdada bize öyle diyolardır diye tahmin ediyorum
eve girdiğimiz anda çantayı bırakıp sokağa koşmalarımız hahahYa orası öylede, biraz disiplin lazım bunlara yoksa iyice zıvanadan çıktılar. Özlüyorum top oynamak için sokaktan eve girmediğimiz zamanları...
Dostum eğer biz nesli böyle birilerine emanet edeceksek nesil falan gelmesin.yeni nesil böyle bizim zamanımızdada bize öyle diyolardır diye tahmin ediyorum
ask acısı nasil gecer beyler yasyan vardir elbet
Özleniyor..eve girdiğimiz anda çantayı bırakıp sokağa koşmalarımız hahah![]()
Ne demiş şair, unutmak diye bir şey yoktur hatırlamazsın...kanka geçmiyor o acı sadece biraz azalıyor fakat her aklına geldiğinde bu acıyı hissedeceksin yani nefret hissedemediğin sürece unutmak zor aslında