Saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Lol scriptle ilgili forumda konu açıp sonra belirli bir süre sonra o konuyu umursamayan ve o konuyu yorumlara kapatıp o konuyuda kaldırmayan insana SerseriMaymun denir.. Adam Lolü bıraktı açtığı konuyu dahi iplemiyor böyle yapacaksanız açmayın şu konuları !!

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
***** bi hile o guncelı gelırse eklenır herlade

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Demek ki bi bildikleri var ve konuyu kitlemişler. Ve bu tür konulara bir sürü mesaj geliyor teker teker kimse mesajlara cevap veremez. Zaten bu tür konularda detaylı bilgiler veriliyor.

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
dostum sana zahmet "zaten"yazar mısın?

Beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Şivemin kötü yanlarından birisi sürekli saten yazıyorum. Ama doğrusu Zaten Teşekkür ederim. Ama aşırı havalıydı dostum sana zahmet "zaten" yazar mısın ? cümlesi tebriks

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Şivemin kötü yanlarından birisi sürekli saten yazıyorum. Ama doğrusu Zaten Teşekkür ederim. Ama aşırı havalıydı dostum sana zahmet "zaten" yazar mısın ? cümlesi tebriks
estafurullah aydınlatma değilde, dostça bir tavsiye. dikkate alıp cevap verdiğin için ben teşekkür ederim.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Dostum sitede bir sorun var ama mesele bu değil biliyormusun ? Mesele zamanında yorum atan insanlarla samimi olan bu kullanıcının millet ''hotflix'' var mı diye sorduğunda var diyip. Birden bire konuyu kitlemesi hiç birşey yazmaması kimseyi takmaması ! Böyle birşey saçmalık anlıyormusun ? Pikachu zamanında Toiri paylaştığında en anlamaz insanlara dahi cevap veriyordu yada hile GG olucaksa bunu yorum olarak yazıp sonra konuyu siliyordu yada kapatıyordu. Anlamadığım konu sadece bu.. Biz kendimiz ettik kendimiz bulduk pek şey etmemiz lazımdı kaldırmamız lazımdı Serseri maymunun bi taraflarını hata bizde..

Dedektif Mithra
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum sitede bir sorun var ama mesele bu değil biliyormusun ? Mesele zamanında yorum atan insanlarla samimi olan bu kullanıcının millet ''hotflix'' var mı diye sorduğunda var diyip. Birden bire konuyu kitlemesi hiç birşey yazmaması kimseyi takmaması ! Böyle birşey saçmalık anlıyormusun ? Pikachu zamanında Toiri paylaştığında en anlamaz insanlara dahi cevap veriyordu yada hile GG olucaksa bunu yorum olarak yazıp sonra konuyu siliyordu yada kapatıyordu. Anlamadığım konu sadece bu.. Biz kendimiz ettik kendimiz bulduk pek şey etmemiz lazımdı kaldırmamız lazımdı Serseri maymunun bi taraflarını hata bizde..
bu konuda herkes haklı serserimaymun lınklerın kırıl olduguna bakmadan çalısıyor vb yorumlar attı. Kusura Bakmayın

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hiç bir kullanıcının kendi konusunu kilitleme veya silme yetkisi yoktur.Sorunlu bulduğunuz konuları "Rapor" sistemini kullanarak bizlere bildirebilirsiniz.

İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...