samira evade düzgün calismiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
merhaba adcmain'in config kullanıyorum samirada evade düzgün calismiyor yürüyerek bile kaçabileceği skilleri w ile dodgeliyor w yoksa dodgelemiyor bunun çözümü var mıdır

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
O genel bir sorun kimsede çalışmıyor yakın bi zamanda düzeltilir diye tahmin ediyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bunun ben de farkındayım ve default halleriyle tekrardan bir config yapıyorum tüm koridorlar için kapsamlı bir şekilde samira bu sefer dodge atıyor merak etme 13.6 yamasında sorun yokken 13.7 yamasında olmaya başladı bu sorun ama güncel olarak 13.8 yamasında hallediyorum şu an adc ve supportlar bitti midi de bitirip diğer lane'lere geçeceğim paylaştığım zaman sizin de beğeneceğinize eminim gerçekten

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Bunun ben de farkındayım ve default halleriyle tekrardan bir config yapıyorum tüm koridorlar için kapsamlı bir şekilde samira bu sefer dodge atıyor merak etme 13.6 yamasında sorun yokken 13.7 yamasında olmaya başladı bu sorun ama güncel olarak 13.8 yamasında hallediyorum şu an adc ve supportlar bitti midi de bitirip diğer lane'lere geçeceğim paylaştığım zaman sizin de beğeneceğinize eminim gerçekten
sorun cfg ile mi alakalı sc ile mi ben sc ile ilgili diye biliyorum

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bakalım reis sivir konusunda biraz bakarsan iyi olur sivir bayağı iyi oluyor sc de çok görüyorum. ona da combo dodge ayarları mis gibi olur. beklemedeyiz reis

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
sorun cfg ile mi alakalı sc ile mi ben sc ile ilgili diye biliyorum
Hayır canım config ile alakalı değil 13.7 yaması gelmeden önce böyle bir problem yoktu hem o yüzden hem de tazelemek gerekiyor birkaç lane de ki şampiyonları
bakalım reis sivir konusunda biraz bakarsan iyi olur sivir bayağı iyi oluyor sc de çok görüyorum. ona da combo dodge ayarları mis gibi olur. beklemedeyiz reis
Script çerçevesinde yapılabilecek en iyi şeyleri yapmaya çalışıyorum emin olabilirsin kral

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ya bende de vardı da herkeste varmış genel bir sorunmuş yakından düzeltilir bekle bence biraz

Üye
3 HİZMET YILI
Her şampiyonun kodlanması biraz zaman alır çünkü tüm yetenekler için özel durumlar vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...