- Yasaklandı
peki samira harici önerebileceğin 1v9 atabileceğim adc var mıO genel bir sorun kimsede çalışmıyor yakın bi zamanda düzeltilir diye tahmin ediyorum
kog kalistapeki samira harici önerebileceğin 1v9 atabileceğim adc var mı
supun varsa lulu aldır sende kogmaw kalista tristana al lose almazsınızpeki samira harici önerebileceğin 1v9 atabileceğim adc var mı
sorun cfg ile mi alakalı sc ile mi ben sc ile ilgili diye biliyorumBunun ben de farkındayım ve default halleriyle tekrardan bir config yapıyorum tüm koridorlar için kapsamlı bir şekilde samira bu sefer dodge atıyor merak etme 13.6 yamasında sorun yokken 13.7 yamasında olmaya başladı bu sorun ama güncel olarak 13.8 yamasında hallediyorum şu an adc ve supportlar bitti midi de bitirip diğer lane'lere geçeceğim paylaştığım zaman sizin de beğeneceğinize eminim gerçekten
bakalım reis sivir konusunda biraz bakarsan iyi olur sivir bayağı iyi oluyor sc de çok görüyorum. ona da combo dodge ayarları mis gibi olur. beklemedeyiz reisBunun ben de farkındayım ve default halleriyle tekrardan bir config yapıyorum tüm koridorlar için kapsamlı bir şekilde samira bu sefer dodge atıyor merak etme 13.6 yamasında sorun yokken 13.7 yamasında olmaya başladı bu sorun ama güncel olarak 13.8 yamasında hallediyorum şu an adc ve supportlar bitti midi de bitirip diğer lane'lere geçeceğim paylaştığım zaman sizin de beğeneceğinize eminim gerçekten
Ben duo ile birlikte oyun attığım zamanlarda lulu + twitch veya lulu + tristana oynardık hep en güçlü sinerji bunlarda var.kog kalista
Hayır canım config ile alakalı değil 13.7 yaması gelmeden önce böyle bir problem yoktu hem o yüzden hem de tazelemek gerekiyor birkaç lane de ki şampiyonlarısorun cfg ile mi alakalı sc ile mi ben sc ile ilgili diye biliyorum
Script çerçevesinde yapılabilecek en iyi şeyleri yapmaya çalışıyorum emin olabilirsin kralbakalım reis sivir konusunda biraz bakarsan iyi olur sivir bayağı iyi oluyor sc de çok görüyorum. ona da combo dodge ayarları mis gibi olur. beklemedeyiz reis
kasılmış jinxi kimse durduramazpeki samira harici önerebileceğin 1v9 atabileceğim adc var mı
o sirada 0 10 yasuodan w yiyip tek yiyince olur gibikasılmış jinxi kimse durduramaz
w bir çok skillin dodger'i mekaniğinden dolayı olabilir yada kronikmerhaba adcmain'in config kullanıyorum samirada evade düzgün calismiyor yürüyerek bile kaçabileceği skilleri w ile dodgeliyor w yoksa dodgelemiyor bunun çözümü var mıdır