Sanalda kendini saklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Selamlar uzun zamandır aklımda olan bir konu fakat forum açmaya çekindiğim konu.
Sanal alemde nasıl kendinizi saklıyorsunuz veya saklanmak için önericeğiniz vb.vb şeyler var mı çünkü paranoyaklık seviyesine geldim.
Sanal alemde bu dediğin çok zor konuyu pek anlamadım korktuğun ne var

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Once kendine şu soruyu sor : Neden saklanmak istiyorum ? Kendını neden saklamak istediğine bağlı bilinc dısında yasadıgın benlik çatışmalarıyla alakalı bir durum bu. Bunu iyice idrak edip sonrasında kendi benliğinin farkına varınca muhakkemesini yap

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Once kendine şu soruyu sor : Neden saklanmak istiyorum ? Kendını neden saklamak istediğine bağlı bilinc dısında yasadıgın benlik çatışmalarıyla alakalı bir durum bu. Bunu iyice idrak edip sonrasında kendi benliğinin farkına varınca muhakkemesini yap
yavaş yavaş önerilenleri yapmaya başladım ilk bu konuyu açmadan önce uzun süredir kendime sorduğum soruydu.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selamlar uzun zamandır aklımda olan bir konu fakat forum açmaya çekindiğim konu.
Sanal alemde nasıl kendinizi saklıyorsunuz veya saklanmak için önericeğiniz vb.vb şeyler var mı çünkü paranoyaklık seviyesine geldim.
Sanalda daha dogrusu internette anonim olmak senin benim gibi insanlar için imkansızdır işin gerçegi illegaldir.bir kişi internette anonim olmak istiyorsa.ya yasal olmayan bir siber suç işleyecek ya`da FBI,CİA,MOSSAD gibi gizli servis ve federal hükümet ajanları bir suç örgütünün izini sürüyor.genelde gizli servis ajanları anonim olur internet üzerinden iz takibi yaparken.yani senin benim gibi adamlar anonim olamaz.

ayrıca.
vpn açınca anonim olunmuyor güzel kardeşlerim
bazı sitelerde sizi anonim yapmıyor en basitinden çerezleri kabul ettiginiz an anonim falan hikaye.
proxy`de sizi anonim yapmaz.

uyarı.
lütfen şu beni anonim yaptı böyle yapınca anonim olursun diyenlere irtibat göstermeyiniz.internette anonim olan bir kimse çıkıpta işin sırrını vermez.ve genelde anonim olmanın yolunu bilenler siber güvenlik uzmanları.istihbarat servisleri.gizli servis ajanları.güvenlik yazılımı bilen kişiler gibi kimseler size anonim olmanın yolunu asla söylemez.

standart bir birey olan birisi asla anonim olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...