Sanaldan yaptığım sevgili kafamı karıştırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
sanal ilişkiden uzak dur dostum sonunda üzülen sen olursun

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yapma agam yapma inanıyorsun %1 ihtimal iyi çıkıyor buluşuyorsunuz falan ama hiç o tope girme bence

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka aynı hatayı yaptım 27ekim gecesi tanıştık 22şubat 2022 de aramız garipleşti 28-29 şubatta ara verme kararı aldık sonra 1-2mart arası aramız iyice b*k olmaya gitti ve şu an eylül ayındayız hala seviyorum hala bekliyorum buda enayilik sanaldan yapıcaksan triplerden gururdan uzak duracaksın salacaksın sıkmayacaksın ben bunların en büyük hatalırını yaptım bana kalan tek şey acı çekmek oldu bi süre sora da alışmak

Nefes Al Çocuk
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kızlar kızlar konu kız olunca işler değişiyor heleki sanal olunca tamamen değişiyor işler bro

Büyük şeyler küçük şeylerin bir araya gelmesidir
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sanaldan sevgili yapmak mantıklı değil bence benim kendi fikrim bu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sanalda arkadaş olunur da sevgili yüz yüze görüşmedikten sonra olmaz.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sanal ilişkide en büyük problem güven zaten bunu aşmak için fazla önemsememen gerekiyor bu durumu. Fazla ciddi olmadığı için kafanı fazla yorma. Ciddileştikten sonra güveninde yerine oturur zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sanaldan sevgili yaptım kız herhangii sıkıntı yok ama sürekli bişey yaptığın en küçük canım sıkkınlaşıyor hayatım berbat oluyor trip atıyorum kızıyorum neden sizce güvensizliğimi kendim yaratıyorum.. napmam gerek ?
Sana trip attığında sende yazma ama bu sanal sevgili yani aldatmama oranı %10 falan :D

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Genel olarak her erkeğin yaptığı bir hatadasın, hayatın onun çevresinde dönüyor. Onun hareketlerine göre mutlu veya üzgün oluyorsun. Olurda ayrılırsanız o hayatına devam edecek sense onu merkeze koyduğun için çok daha uzun süre atlatamayacaksın. Kimse senden önemli değil. Eğer bunu cidden hayatına yerleştirebilirsen o zaman hem böyle şeylere takılmaz hemde mutlu olursun.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Sanaldan sevgili yapma bence hiç. Sonuçta nasıl biri, senin dışında başkalarıyla konuşuyor mu gibi sorular kalır aklında.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Günümüzde çoğu insan sanaldan işini görüyor, instagram vs vs o yüzden sanaldan olmaz gibi söylemlerde bulunmak pek doğru değil

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
I believe in long distance relationship, be nice to him and good luck

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Sanaldan sevgili yaparsın ama belli gir günden sonra buluşmanız lazım ki ilgisizlik vs. durumların giderilmesi için.

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
aşk dediğin karşında kinle kanlı canlı yaşamaktır bence, sanaldan ilişki yürütülmez

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sanaldan 1 kere sew yaptım kız sandığım kişiye paralar yedirdim bir gün sese girdi "mic aldım aşkım gelsenee" diyerekten cho'gath ile konuşuyorum sanıp engelledim. (yapmayın lütfen mağdur olursunuz.)
Post automatically merged:

yapmayın mağdur olursunuz bir kere yaptım "mic aldım aşkım gelsene" diyip beni aradı cho'gath ile konuşuyorum sanıp engelledim 3 gün şizofren oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...