Sanaldan yaptığım sevgili kafamı karıştırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sanaldan sevgili yaptım kız herhangii sıkıntı yok ama sürekli bişey yaptığın en küçük canım sıkkınlaşıyor hayatım berbat oluyor trip atıyorum kızıyorum neden sizce güvensizliğimi kendim yaratıyorum.. napmam gerek ?
aga yüzünü ve ger.eğini bilmediğin bir insanı sevmek mantıksız bence sadece sana öyle davranıyor olabilir

Ceku hazırsan çıkalım balım
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka kızı bilmediğim için çok net birşey diyemeyeceğim ama sanaldan sevgili yapanların çoğunluğu sonucundan memnun kalmıyor şekil A 1 Nymphadora

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka ilişkine karşımak haddim değil ama bence sanaldan sevgili yapilmaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mental olarak hiç sağlıklı değil bence pek bi mantığı da yok görüşemeyecekseniz hele hiç sıkma canını uzamadan bağlanmadan ayrıl emin ol sana iyi gelicek

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
2. Olarakda sanaldan sevgili yapmak istiyosan hazırlıklı olmalısın böyle şeylere fazla takılmamalısın bence. Takılıyorsan bence hiç yapma bile çok takarsın kafaya hastalnırsın valla kafaya taka taka

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bir de sevdiğin insana dokunmak onu hissetmek istersin ve bu aranızdaki bağı güçlendirir ama sanalda öyle bir şey olamayacağı için bi süre sonra ikiniz de sıkılmaya başlarsınız

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sanaldan sevgili yapılır arkadaşlar yapılmaz diye bir şey yok. sadece sanaldan ilişki yaptığın zaman her şeye hazırlıklı olman lazım ve takıntı yapmaman lazım. ne yapmak istese yapar ve ruhun da duymaz ki yanımızdaki kişi bunu yapıyor sanalda ki insanı sen düşün dostum. fazla kasmayacaksın her şeye hazırlıklı olacaksın çok kafaya takmayacaksın. eğer karşındaki karaktersiz birisi ise zaten yapar bunu da bil.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sevginin reali ya da sanalı yoktur Sevgi Sevgidir dostlarım…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...