sbyte hilesini kullanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
bugün hilenin güveniliriliğini test etmek için açtığım 4 hesap ilk rekabetçi maçlarının 10 dakikası içinde VAC ban yedi, bu hile anında tespit edilebiliyor bilginize

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ben Yemiyorum Dostum Bugün 2 Tane hesap açtım 1 i Owerwatch dan yedi diğeri hala bende

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Eski kullandıgın bir hilenin kalıntılarından ban yemişsindir ya da
Diğer hile kullananlarada aynı şey olduysa hile fix yemiştir

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
oyun hilelerinde kafamız karışmaya başladı birisi diyor ban yediriyor diğeri diyor yedirmiyor :thonkie:

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Owye düşecek hareket yaparsan yersin. Onun dışında pek sorun yok bir haftadır günde 2 maç girip bırakıyorum yemedim

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ben bu hesapları 0 açtım diyorum size owerwatch banı yedim demiyorum vac ban yedim, hile fix yemiş kullanmayın main hesaplarınızda

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben full rage şeklinde oynamama rağmen 4 günde overwatch tan yedim şimdi legit oynuyorum bi sıkıntı yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Rage Cfg açarsan tabi ban yer hiç mi hile kullanmadınız yaw

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Doğrudur dostum. Steam loglarını temizlemeye yaran bi program var forumda. Bir de onu kullanıp dener misin ? Detect değil çünkü şuan hile

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hilenin tüm özelliklerini aktif ederek oynarsan ban yemen normal.
Sadece wallhack açtım diyebilirsin ama sadece wallhack açman da ban yemeni önlemiyor.

Profesyonel bir hile kullanıcısı olarak sana tavsiyelerim şunlardır;
- Sadece wallhack kullan.
- Duvar arkasından adamı izleyerek oynama. (Overwatch'e düştüğünde direk ban yersin.)
- Sürekli adamın çıkacağı yere aim tutarak adam çıktığı gibi vurursan veya prefire atarsan overwatch'e düştüğünde yine ban yersin.
- Savunmada adamların Rush attığı yere 5 kişi giderseniz, saldırıda adamların gittiği yerin tersine oynarsanız overwatch'e düştüğünde yine ban yersin (Biraz agresif oynamak gerekli yani.)
- Mümkün olduğu sürece arkadaşlarınla gir ve Info ver (Sürekli killeri sen alma, Info ver arkadaşların ekmek yesin ve bu şekilde hep birlikte boost olabilirsiniz.)

Ban yeme riskini en aza indirerek hesap boostlamanın en güzel yolu budur dostum.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hilenin tüm özelliklerini aktif ederek oynarsan ban yemen normal.
Sadece wallhack açtım diyebilirsin ama sadece wallhack açman da ban yemeni önlemiyor.

Profesyonel bir hile kullanıcısı olarak sana tavsiyelerim şunlardır;
- Sadece wallhack kullan.
- Duvar arkasından adamı izleyerek oynama. (Overwatch'e düştüğünde direk ban yersin.)
- Sürekli adamın çıkacağı yere aim tutarak adam çıktığı gibi vurursan veya prefire atarsan overwatch'e düştüğünde yine ban yersin.
- Savunmada adamların Rush attığı yere 5 kişi giderseniz, saldırıda adamların gittiği yerin tersine oynarsanız overwatch'e düştüğünde yine ban yersin (Biraz agresif oynamak gerekli yani.)
- Mümkün olduğu sürece arkadaşlarınla gir ve Info ver (Sürekli killeri sen alma, Info ver arkadaşların ekmek yesin ve bu şekilde hep birlikte boost olabilirsiniz.)

Ban yeme riskini en aza indirerek hesap boostlamanın en güzel yolu budur dostum.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Wallhack yerine sadece radar açsa tam anlamıyla sadece info için kullanmış olur. Whye göre daha da az belli eder. Teşekkürler güzel bilgi

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Wallhack yerine sadece radar açsa tam anlamıyla sadece info için kullanmış olur. Whye göre daha da az belli eder. Teşekkürler güzel bilgi

Kendini profesyonel oyuncu zanneden çoğu TGE ve SMFC rankına sahip oyuncular radar kullanıyor.
Güzel bir yöntem ve ban riski en az olan özellik fakat oynadığın haritaya göre hassasiyet ayarı yapman gerekli.
Eğer kolun yoksa (Önüne çıkan adamı refleks ile direk vuramıyorsan, sadece radar kullanmak yeterli olmayabilir).
Video atmak serbest midir ?
Serbest ise kendi video mu atayım bir izle ?

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Bence faceit gibi platformlara esp veya chams hileleri yapılmalı normal oyunda ranked attığınız da rus veya amerikalı ingiliz olup hile olmayan görmedim herkes safe hile ile oynasa bence daha mantıklı çünkü faceit'te aimbot spin bulamazsınız aimbot olur ama çok nadir çıkar ve genelde ban yer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...