Ben Yemiyorum Dostum Bugün 2 Tane hesap açtım 1 i Owerwatch dan yedi diğeri hala bende
Bu Olasılığı Hesaplayamssınız Siz zamanı Tespit edebiliyormusunuz ki1 günde full rage oynasan bile overwatch yiyemezsin ki

Wallhack yerine sadece radar açsa tam anlamıyla sadece info için kullanmış olur. Whye göre daha da az belli eder. Teşekkürler güzel bilgiHilenin tüm özelliklerini aktif ederek oynarsan ban yemen normal.
Sadece wallhack açtım diyebilirsin ama sadece wallhack açman da ban yemeni önlemiyor.
Profesyonel bir hile kullanıcısı olarak sana tavsiyelerim şunlardır;
- Sadece wallhack kullan.
- Duvar arkasından adamı izleyerek oynama. (Overwatch'e düştüğünde direk ban yersin.)
- Sürekli adamın çıkacağı yere aim tutarak adam çıktığı gibi vurursan veya prefire atarsan overwatch'e düştüğünde yine ban yersin.
- Savunmada adamların Rush attığı yere 5 kişi giderseniz, saldırıda adamların gittiği yerin tersine oynarsanız overwatch'e düştüğünde yine ban yersin (Biraz agresif oynamak gerekli yani.)
- Mümkün olduğu sürece arkadaşlarınla gir ve Info ver (Sürekli killeri sen alma, Info ver arkadaşların ekmek yesin ve bu şekilde hep birlikte boost olabilirsiniz.)
Ban yeme riskini en aza indirerek hesap boostlamanın en güzel yolu budur dostum.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Wallhack yerine sadece radar açsa tam anlamıyla sadece info için kullanmış olur. Whye göre daha da az belli eder. Teşekkürler güzel bilgi