SC de iyi çalışan şampiyon önerileri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrklf
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1. Xerath ( xerath' ı hiç bilmeseniz bile çoğu skil shotları rahatlıkla tutturabildiği için SC late de oyun taşıma olasılığı yüksek bir şampiyon)
2. Fiora ( early de temkinli davranıp latede sadece fare yönlendirerek ve space basarak çok rahat split push yapıp 1v5 atabilen ve şuanda bufflı bir şampiyon)
3. Draven ( Draven ile balta kaçırmadan hasarı ve mobilitesi çok yüksek olduğu için rahat taşıyabileceğiniz bir şampiyon)
4. İrelia ( erken oyunda sadece minyon keserek kaçırmadan kasilabileceginiz latede de çok rahat 1v5 atabildiginiz bir şampiyon)
5. Pyke ( supportlara girecek olursak bc ve th den kat kat taşıma potansiyeli olan bir support)
6. Brand ( xerath gibi çoğu skil shotları kaçırmadan ve tfde 1 combo ile quadra Penta atabilen taşıma potansiyeli yüksek bir şampiyon)
7. Zilean ( zilean ile takıma otomatik ulti ve hız vermesi sizin haberiniz bile olmadan ADC nizi yaşama tutan bir support ve hiçbir q lari kacirmaycaksiniz karşınıza çok mobil bir şampiyon gelmediği sürece )
Okuduğunuz için teşekkür ederim sizin önerileriniz varsa yazabilirsiniz iyi oyunlar iyi forumları.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Tabiiki ilk önce xerath onun haricinde gp ezreal vayne lux da ola bilir neeko

ibrklf
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Knk doğru ama latede taşıma potansiyelinden şüphe ettiğim için denemedim ama deniyecem

Kendim deneyimlemedigim için eklemedim deneyip gördüğüm şampiyonlari ekledim
bence dene kardeşim ama latede sıkıntı birde devamlı banlanıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
ibrklf
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ibrklf
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
jungle ve top için daha ne önerebilirsiniz
Knk sana şöyle diyim skil shot şampiyonlar veya rahat kite yapabileceğin şampiyonları Antreman modunda nasıl çalıştığını test et güzel oluyorsa oyna

Bilgisayar imdan c he gir orda bogaripperdı galiba tam hatırlamıyorum ama benzer onu sil tekrar yükle sıfırlanır ayarlar

morgana da cok iyi bu arada eğer preyle giriceksen 2v8 i koyarsınız
Aynen morgana koymayı unuttum çok iyi çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Knk sana şöyle diyim skil shot şampiyonlar veya rahat kite yapabileceğin şampiyonları Antreman modunda nasıl çalıştığını test et güzel oluyorsa oyna

Bilgisayar imdan c he gir orda bogaripperdı galiba tam hatırlamıyorum ama benzer onu sil tekrar yükle sıfırlanır ayarlar

Aynen morgana koymayı unuttum çok iyi çalışıyor
eyvallah çok saol reis

WOONDZY
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Skil için zoe sydra kamışta quin

Gone
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
viktor kimse denemedi sanırım çok stabil çalısıyor ayrıca e ' yeteneginden dolayı adamla arandaki mesafeyi iyice açabiliyosun sana yaklasmak imkansız oluyor deneyin derim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Xerath çok sağlam 1v5 de atıyor ancak oldukça belli ediyor skilleri otomatik olarak adamların flash olsun ezin e atacağı yer olsun falan atıyor belli etmeden oynayabilecekseniz oynamanızı öneririm bende syndra ve zoe de oldukça iyi çalışıyor bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...