ADC ler ve Jung ile aram yok ama scriptle deneyimlerime göre draven gayet güzel çalışıyor.Jungle icin twyide öneririyorum kanka
Knk doğru ama latede taşıma potansiyelinden şüphe ettiğim için denemedim ama deniyecemabici zedi tek geçerim bende en iyi zed manyak çalısıyor
Kendim deneyimlemedigim için eklemedim deneyip gördüğüm şampiyonlari ekledimBence luciansız olmaz, onuda ekleyebilirsin.
morgana da cok iyi bu arada eğer preyle giriceksen 2v8 i koyarsınızJungle icin twyide öneririyorum kanka
bence dene kardeşim ama latede sıkıntı birde devamlı banlanıyorKnk doğru ama latede taşıma potansiyelinden şüphe ettiğim için denemedim ama deniyecem
Kendim deneyimlemedigim için eklemedim deneyip gördüğüm şampiyonlari ekledim
Özelden mesaj at PC ye geçince atım sana config dosyasıni yada sil tekrar yükle varsayılana döner ayarbence dene kardeşim ama latede sıkıntı birde devamlı banlanıyor
reis o bende çalışmıyor ayarları bozdum biraz ondan olabilirmi
Knk denemedim ki ama duydum güzel oldugunuviktor koymamışın kırdın kalbimi
reset varmıÖzelden mesaj at PC ye geçince atım sana config dosyasıni yada sil tekrar yükle varsayılana döner ayar
Knk denemedim ki ama duydum güzel oldugunu
Knk sana şöyle diyim skil shot şampiyonlar veya rahat kite yapabileceğin şampiyonları Antreman modunda nasıl çalıştığını test et güzel oluyorsa oynajungle ve top için daha ne önerebilirsiniz
Bilgisayar imdan c he gir orda bogaripperdı galiba tam hatırlamıyorum ama benzer onu sil tekrar yükle sıfırlanır ayarlarreset varmı
Aynen morgana koymayı unuttum çok iyi çalışıyormorgana da cok iyi bu arada eğer preyle giriceksen 2v8 i koyarsınız
eyvallah çok saol reisKnk sana şöyle diyim skil shot şampiyonlar veya rahat kite yapabileceğin şampiyonları Antreman modunda nasıl çalıştığını test et güzel oluyorsa oyna
Bilgisayar imdan c he gir orda bogaripperdı galiba tam hatırlamıyorum ama benzer onu sil tekrar yükle sıfırlanır ayarlar
Aynen morgana koymayı unuttum çok iyi çalışıyor
Denemedim knk ADC ile pek aram yok sadece draven oynuyorum adc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?