Onaylı Üye
Oynadığınız karakterleri veya taktikleri guide şeklinde diğer insanların yararlanması için yazarmısınız
kesinlikle katılıyorum tris mid aşırı iyi oluyor oyunu tek başına bile taşıyabilcek çarEuwda mastera kasıp satıyorum bazı hesapları. Mid oynamanı tavsiye ederim. Midde tristana irelia viktor syndra ahri tavsiyemdir. Adcden uzak dur düşük eloda.
Adc master 300 lpden önce oynanmaz bana göre. Master 300 lpden sonra maçlar çok kaliteli geçiyor. O maçlarda adc iş yapıyor ama clown fiesta düşük eloda pata küte oynamak gerekir irelia gibi.
Tristana hem pata küte girişen bir şampiyon hemde koridorda çok güçlü hemde kuleleri çok hızlı eritiyor. Siege yani kuşatma lolde çok önemli. Siege eksik bir takımda teamfight kazanılsa dahi kule alamadığında rakip takım her zaman comeback atabilir. Comeback atılmasını engellemenin yolu maksimum sayıda kule alıp minyon dalgalarını rakibe yığmaktır. LoL satranç gibi bir oyun düşünerek oynamak lazım. Sc ile de oynuyor olsan kulelere oyna açgözlülük yapma
Tristana bu yüzden favorimdir hızlı hızlı lig kasmak için. Yeni mid wave düzenlemesinden sonra roam atmak genelde iyi değil. Kulelere oyna. Yazdığım rehbere bakmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.
https://memoryhackers.org/konular/hizli-lig-kasmak-isteyenlere-tavsiyeler-tristana-mid.266331/
bu konu şuan ki patch ile yapılabiliyor mu acabaEuwda mastera kasıp satıyorum bazı hesapları. Mid oynamanı tavsiye ederim. Midde tristana irelia viktor syndra ahri tavsiyemdir. Adcden uzak dur düşük eloda.
Adc master 300 lpden önce oynanmaz bana göre. Master 300 lpden sonra maçlar çok kaliteli geçiyor. O maçlarda adc iş yapıyor ama clown fiesta düşük eloda pata küte oynamak gerekir irelia gibi.
Tristana hem pata küte girişen bir şampiyon hemde koridorda çok güçlü hemde kuleleri çok hızlı eritiyor. Siege yani kuşatma lolde çok önemli. Siege eksik bir takımda teamfight kazanılsa dahi kule alamadığında rakip takım her zaman comeback atabilir. Comeback atılmasını engellemenin yolu maksimum sayıda kule alıp minyon dalgalarını rakibe yığmaktır. LoL satranç gibi bir oyun düşünerek oynamak lazım. Sc ile de oynuyor olsan kulelere oyna açgözlülük yapma
Tristana bu yüzden favorimdir hızlı hızlı lig kasmak için. Yeni mid wave düzenlemesinden sonra roam atmak genelde iyi değil. Kulelere oyna. Yazdığım rehbere bakmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.
https://memoryhackers.org/konular/hizli-lig-kasmak-isteyenlere-tavsiyeler-tristana-mid.266331/
Lole başladığımdan beri support oynuyorum diğer laneleri sevmiyorum galiba ben tek oynayamamak gibi bir alışkanlığım var . koridorda tek kalınca canım sıkılıyor, konumuza dönelim eyvallah bilgilendirme için tris mid ile viktor midi denerimEuwda mastera kasıp satıyorum bazı hesapları. Mid oynamanı tavsiye ederim. Midde tristana irelia viktor syndra ahri tavsiyemdir. Adcden uzak dur düşük eloda.
Zaten kendi kümesine düşer zamanla , çok nadir kazanır takımı taşırsa merak etme adam ticaret yapıyor hem oyun oynuyor hem para kazanıyor .Abi SC ile hesap kastın falan güzel ama o hesabı normalde ligi demir olan bir adama satarsan o ligin anasınıda siker bolda küfür yersiniz kendiniz oynayın sadece bence
Belki ama sana geldiği zaman o kişi cidden berbat direk oyuna 4e 6 başlıyosun karşı takımdan bir adam var gibi düşün takımında bari onlarda SC kullansada bari yararları olsaZaten kendi kümesine düşer zamanla , çok nadir kazanır takımı taşırsa merak etme adam ticaret yapıyor hem oyun oynuyor hem para kazanıyor .
Patlak mental olmasın yeter elinden geldiğince çabalar yine adam, patlak mental olunca 0/3 olunca başlıyor ağlıyor ff diyeBelki ama sana geldiği zaman o kişi cidden berbat direk oyuna 4e 6 başlıyosun karşı takımdan bir adam var gibi düşün takımında bari onlarda SC kullansada bari yararları olsa![]()
Triss mid hiç görmedim ama deneyeyim bir bu kadar övüldüysekesinlikle katılıyorum tris mid aşırı iyi oluyor oyunu tek başına bile taşıyabilcek çar
Lole başladığımdan beri adc oynuyorum diğer laneleri sevmiyorum Twitch lulu Kog lulu en iyi Çar kasabileceğin ikili eğer arkadaşın var iseEuwda mastera kasıp satıyorum bazı hesapları. Mid oynamanı tavsiye ederim. Midde tristana irelia viktor syndra ahri tavsiyemdir. Adcden uzak dur düşük eloda.
kanka zaten mentalide patlatıyor ki o adam mental diye bişey bırakmıyo kitle zaten yeterince kanserPatlak mental olmasın yeter elinden geldiğince çabalar yine adam, patlak mental olunca 0/3 olunca başlıyor ağlıyor ff diye