bro o soraka menüsündeki bütün e ile ilgili şeyleri kapattım biri bana skill atınca otomatik üstüme basıyor e yi karakterKomboların olduğu kısımdan kapatabilirsin onun dışında scde soraka çok iyi değil kendim denedim nasıl desem soloda rahat oluyor adam yakınına geldiğinde genellikle tutturuyor skilleri gayet iyi oynuyor ama onun dışında dediğim gibi kombo kısmından düzeltebilirsin.
Yanlış yerde olduğunu hatırlıyorsamda soraka menüsü dışında ayarlarda skillerle ilgili bir bölüm var oradan ayarlayabilirsin
Hee anladım işine yarar mı bilmiyorum ama configlerden kullanıp bir daha denesene belki bot oyununda deneyebilirsin veya antrenman 5 10 dakika işim var bitince girip bende bakacağım bende de aynı sorun varda ben mi görmedim diye olmadı sende config atayıp deneyebilirsinbro o soraka menüsündeki bütün e ile ilgili şeyleri kapattım biri bana skill atınca otomatik üstüme basıyor e yi karakter
Az önce girip denedim fakat benim sorakamda böyle bir sorunla karşılaşmadım yani config yükleyip o ayarlarda deneyebilirsin ben muhovalvenin configini kullanıyorum.bro o soraka menüsündeki bütün e ile ilgili şeyleri kapattım biri bana skill atınca otomatik üstüme basıyor e yi karakter
yeah i play top soraka and good auto heal so goodis the soraka script any good?