SC Soraka e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
scripte biri bana skill atınca otomatik e atıyor dibime e ile olan herşeyi kapattım ama hala aynı bilmediğim bir ayar flan mı var ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ayarlardan combo var kanka ordan değiştirebilirsin ve kapatabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Komboların olduğu kısımdan kapatabilirsin onun dışında scde soraka çok iyi değil kendim denedim nasıl desem soloda rahat oluyor adam yakınına geldiğinde genellikle tutturuyor skilleri gayet iyi oynuyor ama onun dışında dediğim gibi kombo kısmından düzeltebilirsin.
Yanlış yerde olduğunu hatırlıyorsamda soraka menüsü dışında ayarlarda skillerle ilgili bir bölüm var oradan ayarlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Komboların olduğu kısımdan kapatabilirsin onun dışında scde soraka çok iyi değil kendim denedim nasıl desem soloda rahat oluyor adam yakınına geldiğinde genellikle tutturuyor skilleri gayet iyi oynuyor ama onun dışında dediğim gibi kombo kısmından düzeltebilirsin.
Yanlış yerde olduğunu hatırlıyorsamda soraka menüsü dışında ayarlarda skillerle ilgili bir bölüm var oradan ayarlayabilirsin
bro o soraka menüsündeki bütün e ile ilgili şeyleri kapattım biri bana skill atınca otomatik üstüme basıyor e yi karakter

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bro o soraka menüsündeki bütün e ile ilgili şeyleri kapattım biri bana skill atınca otomatik üstüme basıyor e yi karakter
Hee anladım işine yarar mı bilmiyorum ama configlerden kullanıp bir daha denesene belki bot oyununda deneyebilirsin veya antrenman 5 10 dakika işim var bitince girip bende bakacağım bende de aynı sorun varda ben mi görmedim diye olmadı sende config atayıp deneyebilirsin
Az önce girip denedim fakat benim sorakamda böyle bir sorunla karşılaşmadım yani config yükleyip o ayarlarda deneyebilirsin ben muhovalvenin configini kullanıyorum.
Soraka zaten kötü oynuyor ama oynamakta ısrarcıysa configi deneyip tekrar girip kontrol et bence ama onun dışında adama saldırırken e sini kullanıyor adam kesin kaçamayacağı şekilde yani kontrol ettim fakat böyle bir sonuca ulaşabildim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hocam ayarlardan halledersin baya iyi oluyor soraka bence

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oyuna gir shift e bas ordan evade var onu kapat bu kadar iyi oyunlar <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...