Üye
space ve c tuşunu kullan
ben daha yemedim grandmaster olanlar bile var sc iledostlarım ban yiyormusunuz sc ile
300 can ile 5 kişi arasında ölmeden kill almak mı daha zevklisi yok derimBende bu ay yine başladım bildiğin salamadım ya hele böyle hızlı hızlı kill alman çok zevk veriyor
bi zaman sonra ister istemez oyunu oynayamazsın scripte kamerayı sabitleyerek oynamaya alıştığın için normal oyunda sıkıntı olabiliyorKanka bende başlayacamda dozunda oynamak gerekiyor bence yeni başlayan birisi varsa arada sırada normalde oynasın şahsen westte açıp tr de normal oynamayı düşünüyorum
Normalde de kameram genelde kilitli oluyor sadece C ye basıp kildini aç kapa yaparak oynuyorum bilmiyorum ya hiç kullanmadım ama bakalım deneyeceğimbi zaman sonra ister istemez oyunu oynayamazsın scripte kamerayı sabitleyerek oynamaya alıştığın için normal oyunda sıkıntı olabiliyor
Bende,çoğu zaman script olduğum anlaşılmasın diye bilerek skill falan yiyip ölüyorumEvet script kullanmak sarıyor 2 yıldır hiç girmediğim oyuna şuanda girmeye başladım her el 2 adet penta atıyom en az