Script Bağımlılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bağımlılık yapıyor evet imkansız ya normal oynamak bir kere kullanmışsan bile :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bence script i sil ve aralıksız 2 saat oyna script indirme isteği gelmez

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
script bağımlılığı o gücü hisettikten sonra bırakmıyosun dimi

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu kullanan herkesin başına geliyor galiba.Bir süre sonra vadi giresim gelmedi,sadece aram atıyorum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oynadığın karaktere göre değişiyor aslında ben mesela asla vayne oynayamam am sc ile çok kolay geliyor kalkıpta garenede sc açarsan ama birdaha gareni bile sc ile oynamak istersin

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ayni durum bendede scrpitsiz oynayinca oyundan gram zevk almiyorum

Boşnak Böreğeee
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bende bu ay yine başladım bildiğin salamadım ya hele böyle hızlı hızlı kill alman çok zevk veriyor

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka bende başlayacamda dozunda oynamak gerekiyor bence yeni başlayan birisi varsa arada sırada normalde oynasın şahsen westte açıp tr de normal oynamayı düşünüyorum

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kanka bende başlayacamda dozunda oynamak gerekiyor bence yeni başlayan birisi varsa arada sırada normalde oynasın şahsen westte açıp tr de normal oynamayı düşünüyorum
bi zaman sonra ister istemez oyunu oynayamazsın scripte kamerayı sabitleyerek oynamaya alıştığın için normal oyunda sıkıntı olabiliyor

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evet script kullanmak sarıyor 2 yıldır hiç girmediğim oyuna şuanda girmeye başladım her el 2 adet penta atıyom en az

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bi zaman sonra ister istemez oyunu oynayamazsın scripte kamerayı sabitleyerek oynamaya alıştığın için normal oyunda sıkıntı olabiliyor
Normalde de kameram genelde kilitli oluyor sadece C ye basıp kildini aç kapa yaparak oynuyorum bilmiyorum ya hiç kullanmadım ama bakalım deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...