Hileyi görmek ve kullanabilmek için girdiği sayfada yazan bu bilgileri okumayan kişi, vakit ayırıp yine buna mı bakacak ? Gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı oluyorum ben şahsen. Burada çocuksu üslupla yazanlara veya alel acele bir şeyler yaptırmaya çalışanlara yardımcı olmuyorum. Gözün var. Aklın var. İraden var. Oku, anla, uygula. Olmazsa konu aç başvur. Ama nerde..
bu arada şu detayı eklemekte fayda var normalde 2 haftada farkediliyorsanız hotfixle süre 1 güne düşebilir riot zaten kıllanıyor çalışan uygulamalardan birde eski leagueoflegends.exe olduğuna ayıkınca direk banlayabiliyor
bu arada şu detayı eklemekte fayda var normalde 2 haftada farkediliyorsanız hotfixle süre 1 güne düşebilir riot zaten kıllanıyor çalışan uygulamalardan birde eski leagueoflegends.exe olduğuna ayıkınca direk banlayabiliyor
malesef pek önerebileceğim birşey yok bunun temelde 2 çözümü var format yeni bir işletim sistemi ya da hotfix :d hotfix daha kolay geliyor 3-5 gün geç farkedilmek için değmez herşeyi silip atmaya ama bana kalırsa şöyle birkaç aya ya riot ağır bi çalışma yapacak kökten sonlanacak scriptler ya da yeni bir yöntem bulunacak farkedilmeyen