Onaylı Üye
Şimdilik yeni hesap aç dene. Ona göre de kendin ayarlarsın.9 senelik hesap kostümden renk paketlerine herşey var full hero riske girilir mi![]()
Şimdilik yeni hesap aç dene. Ona göre de kendin ayarlarsın.9 senelik hesap kostümden renk paketlerine herşey var full hero riske girilir mi![]()
yani banratesi çok düşük olduğu için sorun olmaz ama işini garantiye almaktan hiçbir zaman zarar gelmez o yüzden dolayı yeni hesap çok daha manıtklı olacakıtr9 senelik hesap kostümden renk paketlerine herşey var full hero riske girilir mi![]()
Dostum ben eskiden kullanıyordum baya bir zaman geçmiş hile baya değişmiş çoğu şeyi ayarlayamadım yardımcı olurumsun rica etsemGirme main hesabında script ud ama farklı hesaplarda oyna canın yanar sonra hesabın ban yerse
Ne gibi mesela zaten birçok öğretici konum var detaylı olarakDostum ben eskiden kullanıyordum baya bir zaman geçmiş hile baya değişmiş çoğu şeyi ayarlayamadım yardımcı olurumsun rica etsem
Hileyi Türkçe yapabiliyor muyuz yada en basitinden etrafta çıkan range çemberini kapatamıyor muyuz eskiden f7 den kapatılıyordu hızlıca çok fps etkiliyorNe gibi mesela zaten birçok öğretici konum var detaylı olarak
Türkçe yapamazsın ve f7 ile kapatılmıyor tüm ayarlarını anlattığım türkçe rehber var çizgileri de awareness'ten kapatabiliyorsunHileyi Türkçe yapabiliyor muyuz yada en basitinden etrafta çıkan range çemberini kapatamıyor muyuz eskiden f7 den kapatılıyordu hızlıca çok fps etkiliyor
Rehber nerde acaba ?Türkçe yapamazsın ve f7 ile kapatılmıyor tüm ayarlarını anlattığım türkçe rehber var çizgileri de awareness'ten kapatabiliyorsun
hocam ben mainde kulanıyorum daha ban yemedim9 senelik hesap kostümden renk paketlerine herşey var full hero riske girilir mi![]()
Eline sağlık çok güzel olmuş son bir şey daha sora bilimiyim oyun bittiği zaman memoryUİ otomatik kapanıyor ve siliniyor her seferinde winrardan çıkarmamı gerekiyor
Evet çıkartman gerekiyor herkeste böyle çünküEline sağlık çok güzel olmuş son bir şey daha sora bilimiyim oyun bittiği zaman memoryUİ otomatik kapanıyor ve siliniyor her seferinde winrardan çıkarmamı gerekiyor