ben daha denemedim de her oyuna girdiğimizde bunu mu yapacağız?Lolü hiç kapatmana gerek yok zaten hile kendi kapanıyor maç bitince yeniden siteye gelip yükle diyeceksin
hacı hile kendi kapanıyomuş yeni oyuna girdiğinde yeniden yapman gerekiyomuşben daha denemedim de her oyuna girdiğimizde bunu mu yapacağız?
oyun sonu hile kapanır siteye gır otekı oyun ıcın hıleyı tekrar aktıf hale getırScripti açıtım ilk başta oldu 2 nci oyuna girince lolümü kaptıcağız scriptimi scripti kapatıp açınca olmadı.
belli etmeyip rapor yemezsen ban yemezsinanladım teşekkür ederim ban riski çok var mı dodge kapatsak falan?
her bir oyun oynadıktan sonra hileyi yenidenmi yüklicez?olü hiç kapatmana gerek yok zaten hile kendi kapanıyor maç bitince yeniden siteye gelip yükle diyeceksin
Hotfix Yaptınmı bende hile açılmıyor ?Scripti açıtım ilk başta oldu 2 nci oyuna girince lolümü kaptıcağız scriptimi scripti kapatıp açınca olmadı.
Hotfixi hileyi kullandıktan sonra yaptım önce mi yapılıyordu.arkadaşlar ben sicripti açıyorum bende aktif olmuyor herşey kapalı hotfix yapmamıza gerek varmı yardımcı olurmusunuz
Post automatically merged:
Hotfix Yaptınmı bende hile açılmıyor ?
evet oyuna inject edicezher bir oyun oynadıktan sonra hileyi yenidenmi yüklicez?
Hotfix ne zaman yapacagız oyuna girip bitirdikten sonramı yoksa oyuna başlamadan öncemi.evet oyuna inject edicez