Scriptle oynayacaklar için düşük elo sinerjiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Script ile Düşük elodan çıkmak için en uyumlu karakterler!
canım çok sıkıldığı için böyle bir konu açma gereği duydum :d

Öncelikle script ile elo çıkmak için kendinize en uygun rolleri belirlemeniz gerekiyor. Benim tercihim her zaman ADCden yanadır ancak genede siz bilirsiniz. Yanınıza oyunu bilen(Script ile oynasanız bile oyun bilgisi gerekiyor unutmayın.) bir duo bulduktan sonra buradaki sinerjilere göre karakterlerinizi seçip elo kasmaya başlayabilirsiniz.

1656063104436.jpeg
1656063142198.jpeg

İlk sinerjimiz Bot lane için twitch alistar. Alistarın stunu ve tanklığı ile twitch arkadan işi çok rahat bitirebiliyor, lanening aşamasında alistarın healı gayet yeterli oluyor. Twitchde ilk W yeteneğimizi açıp ara ara rakibi dürtüyoruz ve laneyi üstümüze alıyoruz. Seviye 3 olduktan sonra rakibe tüm kombolarımızı uygulayarak kesiyoruz. Dk 20-22 arası Alistar laneden ayrılıp oyuna etki etmeye başlamalı. | Bot lane

1656063415444.jpeg
1656063373305.jpeg

İkinci olarak benimde en sevdiğim Tristana + Twitch kombosu. Olayımız earlyde sadece farmlayıp, rakibe skor vermeden oynamak. Sonrasında full kulelere abanıyoruz(Split push atıyoruz.) genel olarak rakipler durduramıyor çünkü karşılarına çıkanlarıda ezip geçiyorlar. Unutmayın bu ikilinin amacı kill almak değil kuleleri eritmek! (Plat üstüne önerilmez.) | Bot lane

1656063717940.jpeg
1656063749861.jpeg

Üçüncü olarak lanening aşamasının kralları Xerath Senna ikilisi. Xerath sup itemleriyle oynuyor Senna ise Adc ancak farmları Xerath alıyor Senna ise ruhları topluyor. Earlyde Xerathın spelleri karşı takımı aşırı darlıyor ve 3lvlda içlerinden geçiyorsunuz. Olayınız hem farmlamak hemde rakibi darlamak. Late game ve Early gamenin kralları oldukları kesin. (Kesin oynayın!) | Bot lane

1656064087790.jpeg
1656064123785.jpeg

Dördüncü olarak ilk Top lane + Jungle ikilimiz Sejuana! (İsim baya ironik evet.) Sejuani Top lane şuan metanın kralı diye düşünüyorum çünkü Espor maçlarında tercih edilmeye başladı. Ne kadar oynaması kolay olsada script ile daha seri oynandığı kesin. Qiyanada scriptte çok efektif olduğu için bence bu ikili gayet iş yapar. Sejuaninin stunundan sonra Qiyananın tek kombosu karşıdaki rakibi silecektir. Top laneden yarmak için çok iyi ikili ancak oyun bilginiz pek yoksa önermem ejderlere ne zaman gideceğinizi bilmeniz lazım. (Tavsiyem ilk iki ejderi skipleyip alamet alın.)

İdare edin üşendiğimden şuanlık sadece 4 sinerji ekledim ancak hepside birbirinden sağlam.
Denemenizi öneririm özellikle düşük elodaysanız.
Sizinde önerileriniz varsa yazabilirsiniz yorum kısmına ben ileride hepsini tek tek eklemeye çalışırım.

Ekli dosyalar

• 1656064116442.jpeg
    1656064116442.jpeg
    5.6 KB · Görüntüleme: 54
Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
script ile de düşük elodan çıkamıyorsanız bırakın oyunu arkadaşlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bu arada benimde tercih ettiğim şampiyonlar vayne ile kog maw kessinlikle adc net taşıyor oyunu oyun bilgisi gerekiyor ben sc kullanmadam mastera çıktım sc ile gm deyim şuhanda

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Takım savaşı başlatan ve karşı takımın hepsine yetenekleriyle etki eden bir şampiyonla oynamak daha da mantıklı bence... Duosuz Twitch sizce ne işe yarar ki ? Ne diyebiliriz ki Lulu'nuz başınızdan eksik olmasın

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Takım savaşı başlatan ve karşı takımın hepsine yetenekleriyle etki eden bir şampiyonla oynamak daha da mantıklı bence... Duosuz Twitch sizce ne işe yarar ki ? Ne diyebiliriz ki Lulu'nuz başınızdan eksik olmasın
Kankam aslında luludan daha iyi sinerjiler var en azından maçı hızlıca bitirmek için. Script ile oynuyorsan lulu duo saçma.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Denemekten zarar gelmez.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşımla denerim bunu ben merak ettim şimdi eline sağlık bu arada

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
luludan iyi sinerji xerath felan düşük eloda maçı hemen bitirmek için

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
en iyisi twitch yaa en düşük elodan bununla çıkabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Twitch + lulu veya soraka yanınızda olduğu zaman hep taşıyorsunuz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar bana kalırsa da botta kogmaw adc yanına da support olarak eğer sc kullanmayan bir arkadaşınız varsa yuumi iyi gidiyor eğer sc kullanıyorsa lulu ve namiyi de öneririm wlusu ile gelen menzilden ve damageden aşırı avantaj sağlıyor yeni meta buildi ile durdurmak imkansız yanınızdaki arkadaşınız eğer nami veya lulu oynuyorsa karşıda da üzerine atlıyacak ve tek atıcak çarlar varsa mesela master yi rengar gibi lulu ise wlusunu nami ise qsunu bekletmesini söyleyin öbür türlü oyun biraz daha late kalır haberiniz olsun. Kogmawı önermemin bir değer sebebi de zırh kırabilmesi. Vayneyi de öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kogmaw blitzcrank de iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
alistar sizi scde çok bozabilir çünkü nerdeyse atma skilli yok yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...