Seçkin Üye
Script ile Düşük elodan çıkmak için en uyumlu karakterler!
canım çok sıkıldığı için böyle bir konu açma gereği duydum :d
Öncelikle script ile elo çıkmak için kendinize en uygun rolleri belirlemeniz gerekiyor. Benim tercihim her zaman ADCden yanadır ancak genede siz bilirsiniz. Yanınıza oyunu bilen(Script ile oynasanız bile oyun bilgisi gerekiyor unutmayın.) bir duo bulduktan sonra buradaki sinerjilere göre karakterlerinizi seçip elo kasmaya başlayabilirsiniz.
canım çok sıkıldığı için böyle bir konu açma gereği duydum :d
Öncelikle script ile elo çıkmak için kendinize en uygun rolleri belirlemeniz gerekiyor. Benim tercihim her zaman ADCden yanadır ancak genede siz bilirsiniz. Yanınıza oyunu bilen(Script ile oynasanız bile oyun bilgisi gerekiyor unutmayın.) bir duo bulduktan sonra buradaki sinerjilere göre karakterlerinizi seçip elo kasmaya başlayabilirsiniz.
İlk sinerjimiz Bot lane için twitch alistar. Alistarın stunu ve tanklığı ile twitch arkadan işi çok rahat bitirebiliyor, lanening aşamasında alistarın healı gayet yeterli oluyor. Twitchde ilk W yeteneğimizi açıp ara ara rakibi dürtüyoruz ve laneyi üstümüze alıyoruz. Seviye 3 olduktan sonra rakibe tüm kombolarımızı uygulayarak kesiyoruz. Dk 20-22 arası Alistar laneden ayrılıp oyuna etki etmeye başlamalı. | Bot lane
İkinci olarak benimde en sevdiğim Tristana + Twitch kombosu. Olayımız earlyde sadece farmlayıp, rakibe skor vermeden oynamak. Sonrasında full kulelere abanıyoruz(Split push atıyoruz.) genel olarak rakipler durduramıyor çünkü karşılarına çıkanlarıda ezip geçiyorlar. Unutmayın bu ikilinin amacı kill almak değil kuleleri eritmek! (Plat üstüne önerilmez.) | Bot lane
Üçüncü olarak lanening aşamasının kralları Xerath Senna ikilisi. Xerath sup itemleriyle oynuyor Senna ise Adc ancak farmları Xerath alıyor Senna ise ruhları topluyor. Earlyde Xerathın spelleri karşı takımı aşırı darlıyor ve 3lvlda içlerinden geçiyorsunuz. Olayınız hem farmlamak hemde rakibi darlamak. Late game ve Early gamenin kralları oldukları kesin. (Kesin oynayın!) | Bot lane
Dördüncü olarak ilk Top lane + Jungle ikilimiz Sejuana! (İsim baya ironik evet.) Sejuani Top lane şuan metanın kralı diye düşünüyorum çünkü Espor maçlarında tercih edilmeye başladı. Ne kadar oynaması kolay olsada script ile daha seri oynandığı kesin. Qiyanada scriptte çok efektif olduğu için bence bu ikili gayet iş yapar. Sejuaninin stunundan sonra Qiyananın tek kombosu karşıdaki rakibi silecektir. Top laneden yarmak için çok iyi ikili ancak oyun bilginiz pek yoksa önermem ejderlere ne zaman gideceğinizi bilmeniz lazım. (Tavsiyem ilk iki ejderi skipleyip alamet alın.)
İdare edin üşendiğimden şuanlık sadece 4 sinerji ekledim ancak hepside birbirinden sağlam.
Denemenizi öneririm özellikle düşük elodaysanız.
Sizinde önerileriniz varsa yazabilirsiniz yorum kısmına ben ileride hepsini tek tek eklemeye çalışırım.
Denemenizi öneririm özellikle düşük elodaysanız.
Sizinde önerileriniz varsa yazabilirsiniz yorum kısmına ben ileride hepsini tek tek eklemeye çalışırım.
Ekli dosyalar
Moderatörün son düzenlenenleri: