Scriptle oynayacaklar için düşük elo sinerjiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
twich oynuom hala kanser oluom ben anlamadm scriptte denesem yine olmuo yapamıom bu oyunu ben bu heroları da denıyecem

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Script ile Düşük elodan çıkmak için en uyumlu karakterler!
canım çok sıkıldığı için böyle bir konu açma gereği duydum :d

Öncelikle script ile elo çıkmak için kendinize en uygun rolleri belirlemeniz gerekiyor. Benim tercihim her zaman ADCden yanadır ancak genede siz bilirsiniz. Yanınıza oyunu bilen(Script ile oynasanız bile oyun bilgisi gerekiyor unutmayın.) bir duo bulduktan sonra buradaki sinerjilere göre karakterlerinizi seçip elo kasmaya başlayabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 76894 Ekli dosyayı görüntüle 76895

İlk sinerjimiz Bot lane için twitch alistar. Alistarın stunu ve tanklığı ile twitch arkadan işi çok rahat bitirebiliyor, lanening aşamasında alistarın healı gayet yeterli oluyor. Twitchde ilk W yeteneğimizi açıp ara ara rakibi dürtüyoruz ve laneyi üstümüze alıyoruz. Seviye 3 olduktan sonra rakibe tüm kombolarımızı uygulayarak kesiyoruz. Dk 20-22 arası Alistar laneden ayrılıp oyuna etki etmeye başlamalı. | Bot lane

Ekli dosyayı görüntüle 76899 Ekli dosyayı görüntüle 76896

İkinci olarak benimde en sevdiğim Tristana + Twitch kombosu. Olayımız earlyde sadece farmlayıp, rakibe skor vermeden oynamak. Sonrasında full kulelere abanıyoruz(Split push atıyoruz.) genel olarak rakipler durduramıyor çünkü karşılarına çıkanlarıda ezip geçiyorlar. Unutmayın bu ikilinin amacı kill almak değil kuleleri eritmek! (Plat üstüne önerilmez.) | Bot lane

Ekli dosyayı görüntüle 76900 Ekli dosyayı görüntüle 76902

Üçüncü olarak lanening aşamasının kralları Xerath Senna ikilisi. Xerath sup itemleriyle oynuyor Senna ise Adc ancak farmları Xerath alıyor Senna ise ruhları topluyor. Earlyde Xerathın spelleri karşı takımı aşırı darlıyor ve 3lvlda içlerinden geçiyorsunuz. Olayınız hem farmlamak hemde rakibi darlamak. Late game ve Early gamenin kralları oldukları kesin. (Kesin oynayın!) | Bot lane

Ekli dosyayı görüntüle 76903 Ekli dosyayı görüntüle 76905

Dördüncü olarak ilk Top lane + Jungle ikilimiz Sejuana! (İsim baya ironik evet.) Sejuani Top lane şuan metanın kralı diye düşünüyorum çünkü Espor maçlarında tercih edilmeye başladı. Ne kadar oynaması kolay olsada script ile daha seri oynandığı kesin. Qiyanada scriptte çok efektif olduğu için bence bu ikili gayet iş yapar. Sejuaninin stunundan sonra Qiyananın tek kombosu karşıdaki rakibi silecektir. Top laneden yarmak için çok iyi ikili ancak oyun bilginiz pek yoksa önermem ejderlere ne zaman gideceğinizi bilmeniz lazım. (Tavsiyem ilk iki ejderi skipleyip alamet alın.)

İdare edin üşendiğimden şuanlık sadece 4 sinerji ekledim ancak hepside birbirinden sağlam.
Denemenizi öneririm özellikle düşük elodaysanız.
Sizinde önerileriniz varsa yazabilirsiniz yorum kısmına ben ileride hepsini tek tek eklemeye çalışırım.
Yalnız insanlar için de karakter önerileri var mıdır :D Kappa

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
lulu kog maw eski efsane bence

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
vayne ile luluyu kesinlikle öneririm, bunlarda güzel olmuş

BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ezreal ve xerath çok hoşuma gidiyor sc ile xerath zaten durdurulmuyor :d

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Rell Samira sinerjisi hiç bi kompta olamaz :D

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam kog maw denemek istiyorum da öğretici bir videosu falan var mı bildiğiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yasuo natilius ikilisini de öneririm bot için

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Twitch mükemmel

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
rakan xayah da oynanabilir düşük eloda

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Pant ve taliyahın duosuda hafife alınmamalı bence deneyebilirsiniz.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kesinlikle denenir kog mawida deneyin derim scriptle akıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...