- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Bu ayar skriptin hangi kategorisinde bulunuyor? Bilgilendirmen çok faydalı olur.Dediğin şey gayet mantıklı ayarlarda tıklama sayısını azaltma vardı yanlış hatırlamıyorsam.
elden mi sattın yoksa siteden mi bir de kaça kitledinhile kulanıp hesap sattım inş sorun cıkmaz .D
siteden satmıştım inş sorun cıkmazelden mi sattın yoksa siteden mi bir de kaça kitledin
Ezberimde yok maalesef ama delay kısmında olabilir.Bu ayar skriptin hangi kategorisinde bulunuyor? Bilgilendirmen çok faydalı olur.
nasıl yani knka biz sadece doc u kullajnsak ban yemez miyiz ?
ne alaka ben 100 maç attım hiçbişi olmadı10 maçta 1 sc kullanılsa BEEEELKİ bakın BEEELKi şansımız olabilir
knka ben yiyeceğimi biliyorum zaten ama oyundan sıkılınca yeni hesap açıp script açıyorum zevk meselesiDoc dediğiniz şey eğer evade ise bir yeteneği Dodgelarken sağa doğru otomatik kaçıyor örneğin yine tıklama yapıyor yine ban yersiniz. Skin ve zoom kullanmak da dosyaların yapısını bozduğu için bir tık daha hızlı ban yemenizi sağlar yani o hileyi açtığınızda hiç bir durumda kaçarınız yok arkadaşlar.
maç attında neleri açıp neleri kapattın knka bi yazar mısın merak ettim yada oyun başı kapattıp oyun sonu falan mı açtın detaylarını yazarsan sevinirim şahsen ben oynun bana verdiği ayarlarla oynuyorumne alaka ben 100 maç attım hiçbişi olmadı
Ama olacakne alaka ben 100 maç attım hiçbişi olmadı
yediğin banın scriptten olduğuna emin miyim 2 yıllık bir gecikme bence söz konusu değil haberin olsun yani
İlla ki hile ile oynayacağız bıkmayız diyen arkadaşlara da şöyle bir tavsiyem var. Açın yeni hesabı kurun bota 7-8 günde 30 olur. Sonrasında atın derecelinizi
Post automatically merged:
aynen script kullanıp eğlenmenin en iyi yolu. bot ile 1 ayda 6 acc kasıyorsunuz sonra takılın keyfinize göre script ile ben öyle yapıyorum. yedekte hesaplarım bekliyor şu an 30 lv 60k öz'lü
40TL'ye aylarca script kullanıp eğlenirsiniz ana hesabınızı boostlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?