Sevdiğim Kız Bana "Beni Seviyor Musun?" Diye Sordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, 2 yıldır benimle aynı sınıfta olan ama bu sene farklı sınıfta olan kızı 3 senedir seviyorum. Ona hiç bir şey söylemedim, ona yakınlaşabilmek için en yakın arkadaşıyla arkadaşlık kurdum, dersteyken hep ona bakardım. O da bana bakıp gülümserdi, onunla göz göze geldiğimizde ona bir saniye bile bakamaz, başka tarafa çevirirdim gözlerimi. Bu sene okullar açılmadan tüm yakın arkadaşlarıma onu sevdiğimi söyledim, bazıları "O da seni seviyor.", bazıları ise "O da seni seviyordu, ama artık değil." gibi şeyler söyledi. Ben utangaç ve çekingen biriyimdir. Her neyse, en son sevdiğim kızın en yakın arkadaşına onu sevdiğimi söyledim. Ardından onun sınıfından bazı kızlar gelip "Onu seviyor musun?" diye sordular. Ben de hep hayır yanıtını verdim, ancak deli gibi seviyorum. Her neyse, bugün öğlen saatlerinde okuldaydım. Kız bir arkadaşıyla yanıma gelip "Gel bir şey söyleyeceğim." dedi, beni yanına çekti ve "Beni seviyor musun dedi?" ben iki-üç saniye ne diyeceğimi bilemedim. Yanımda yakın bir arkadaşım da vardı. Kıza "Bilmiyorum." dedim, ondan sonra bana "He, tamam. O zaman biraz düşün sonra cevap verirsin." dedi. Arkadaşlar, ne diyeceğim? Lütfen yardım edin. Hem çok utanıyorum, hem de çok seviyorum.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bence açıl kıza şansını dene senin sevdiğini anlamış en iyisi açıl ama sen bilirsin diyorum tabikide.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Senden büyük biri olarak sana şunu söyleyim genç kardeşim.Söyle utanmadan bunda utanıcak birşey yok yarın öbür gün biri gelir kıza seviyorum seni der kız kabul eder sen öyle izlersin onları .kimseyi dinleme git adı neyse artık ayşe fatma gel bi konuşalım de git yanına ben senden hoşlanıyorum seviyorum seni de kabul etmezsede o etmesin boşver .bu çağlarda artık utanmaya yer yok ilişkilerde söyle geç

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ölümlü dünya kankam belki yarın ölecen belki yarından daha yakın sürede açıl gitsin git söyle

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Keşke ben yaşasam böyle bir fırsat asla geri çevrilmez :D şansını dene derim

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kız gelmiş sana teklif etmiş resmen bilmiyorum demişsin :D Yarın da sen onu çek kenara sevdiğini söyleyip teklifini et

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Yav arkadaşlar kızlara açılın sizi yemez ki aşktan sevmekten bu dünyada daha doğal ne var ki

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
you should be grateful that opportunity has come back

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
seviyorum de açıl kıza ozaman kanka

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...