Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar, 2 yıldır benimle aynı sınıfta olan ama bu sene farklı sınıfta olan kızı 3 senedir seviyorum. Ona hiç bir şey söylemedim, ona yakınlaşabilmek için en yakın arkadaşıyla arkadaşlık kurdum, dersteyken hep ona bakardım. O da bana bakıp gülümserdi, onunla göz göze geldiğimizde ona bir saniye bile bakamaz, başka tarafa çevirirdim gözlerimi. Bu sene okullar açılmadan tüm yakın arkadaşlarıma onu sevdiğimi söyledim, bazıları "O da seni seviyor.", bazıları ise "O da seni seviyordu, ama artık değil." gibi şeyler söyledi. Ben utangaç ve çekingen biriyimdir. Her neyse, en son sevdiğim kızın en yakın arkadaşına onu sevdiğimi söyledim. Ardından onun sınıfından bazı kızlar gelip "Onu seviyor musun?" diye sordular. Ben de hep hayır yanıtını verdim, ancak deli gibi seviyorum. Her neyse, bugün öğlen saatlerinde okuldaydım. Kız bir arkadaşıyla yanıma gelip "Gel bir şey söyleyeceğim." dedi, beni yanına çekti ve "Beni seviyor musun dedi?" ben iki-üç saniye ne diyeceğimi bilemedim. Yanımda yakın bir arkadaşım da vardı. Kıza "Bilmiyorum." dedim, ondan sonra bana "He, tamam. O zaman biraz düşün sonra cevap verirsin." dedi. Arkadaşlar, ne diyeceğim? Lütfen yardım edin. Hem çok utanıyorum, hem de çok seviyorum.