Sevdiğim kıza açılamıyorum, napmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Çok Sevdiğim Bir Kız Var 2 mizde Birbirimize İltifat Kuruyoruz Fakat Açılamıyorum Bir Anda Susuyorum Konuşamıyorum Taktik pls

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Söyle Kanka Olursa ekime Olmassa Şeyine Kadar Olsun

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Taktik almaya gerek yok insan 2 şeyi saklayamaz sarhoşluğunu ve aşkını o yüzden seni tanıyan senin her türlü hoşlantını anlıyacak

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Açılmak için yüz yüze konuşmana gerek yok daha rahat hissetmek için telefondan açılabilirsin ve neden böyle bir şey yaptığını da açıklarsan seni anlayacağına eminim.

Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Açılmak için yüz yüze konuşmana gerek yok daha rahat hissetmek için telefondan açılabilirsin ve neden böyle bir şey yaptığını da açıklarsan seni anlayacağına eminim.
ben kızlara çok zor açılan kişiyim hocam özgüven az ondan dolayı destek ve taktik almak istedim

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Özgüven sorununu düzeltmek sana bağlı kardeşim, o kızla güzel güzel flörtleşebilrisin, şakalar yapıp onu güldürebilirsin. Bu sevdiğin kızı tavlamak ve manitan yapmak tamamen senin elinde olan birşey.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum cesaretini topla bir buluşma yap orda seni seviyorum de ama yanında bir hediye al git derim sana

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bence sosyal medya gibi biryerden ulaş wp fln olur kendini daha rahat hissedersin ben öyle yapmıştım konussammı die düşünmene soylediklerini düşünmeye gerek yok mesajı yaz bı tıkla gönder sonra h.s dersin kendi kendine .D

Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bence sosyal medya gibi biryerden ulaş wp fln olur kendini daha rahat hissedersin ben öyle yapmıştım konussammı die düşünmene soylediklerini düşünmeye gerek yok mesajı yaz bı tıkla gönder sonra h.s dersin kendi kendine .D
düşüncem

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
ben kızlara çok zor açılan kişiyim hocam özgüven az ondan dolayı destek ve taktik almak istedim
Tek yapman gereken duygularını anlatıp ondan hoşlandığını söylemen yanına gidincede normal sohbet edersin zaten devamı gelir oda hoşlanıyorsa çıkma teklif edersin bu kadar

Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Konu Kilit Sevgili Yapmış :(

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
knk yüz yüze konuş utanma cesaretini topla konuş.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Reisim sade bir dille anlatmalısın velakin bunu anlattıktan sonra aranızdakı arkadaslıgın zarar gormemesı ıcın de elınden gelenı yapmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kardeşim öncelikle çok seviyorsan sevdiğini söyle kıza ben 6 yıl önce açılamadım 6 yıldır görüşmüyoruz ve keşke söyleaeydim diyorum ya unutucaksın yada söylüyceksin ilerde pişman olmaman için tek şansın var iyi değerlendir cesaret yürek ister ve unutulur pişmanlık ise kalıcıdır ne yaparsan yap unutamassın bence şimdiden açıl .

FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
cıkıcan karsısına soylucen dostum dırek yoksa baskasıyla ızlersın

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk yapamıyorum diye bir şey yok ya cesaretini topla git konus devamı gelir zaten

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
olurda aldatılırsan yada aldatırsan bidaha bu işlere girme.. + toplu alanda sevgilinin yanındaki tavırlarına ve giyinimine önem ver ve eğlenceli modern ve belli bi süre sonra uygun zamanda eğlenmek için ilişkiye girebilirsin bu aranızdaki yakınlığı iyi derecede ilerletir ve karşı kişinin güveni sana karşı artar.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...